Åker hem imorn!

Efter en lite speciell dag så är jag nu trött och proppmätt, har ätit alldeles för mycket! Min familj väckte mig klockan åtta med "ja må hon leva" och frukost på sängen. Jag fick presenter och tårta så min morgon var väldigt mysig. Jag fyller ju inte år förrän på måndag men då ser ju inte min familj mig tyvärr för då är jag tillbaks i Sandefjord igen.

Nu är jag hos pappa, han har somnat på soffan här jämte mig. Det har varit en jobbig och tung dag idag för oss så nu är vi lite slitna i huvudet! Fick även present från honom innan så nu har jag verkligen blivit firad;)

Imorn så åker jag hem till Sandefjord, ska försöka komma med ett flyg som går 16.30. Usch...jag vill inte flyga, är livrädd och har lite panik. Men det är det lättaste sättet att ta sig hem härifån så jag får bara bita ihop och hoppas att det går bra!
Jag saknar mina två pojkar där hemma...Kenzo har nog undrat vart matte tagit vägen den här helgen!

Nu är jag i Sverige!

Som ni kanske märkt så har min bloggsida varit helt tom idag och det beror på att det var något fel på sidan...alla inlägg och bilder låg splittrade runt om på sidan och ingenting hängde ihop. Det var massa konstiga koder m.m...kan hända att det är det fortfarande på sidan. Så i all panik och ilska så raderade jag allt på sidan;) Får se om det fungerar nu...hoppas hoppas hoppas....annars så får jag göra en helt ny sida!

Resan gick bra och nu är jag äntligen framme!

RSS 2.0