Trött som en gås!

Kom hem från 50-års kalaset för en liten stund sedan, jag var ju tvungen att åka hem till min lilla plutt som var ensam hemma. Kenneth är fortfarande där borta och jag ska hämta han i natt om jag inte somnar:) Jag känner mig väldigt trött nu efter dagens stressande. Det har varit en lång dag och jag hoppas att Kenneth ringer "tidigt" så att jag kan hämta han och sedan gå och lägga mig!

 



Shoes and hair.....

     


Fredag!

Nu ska vi snart iväg och fixa lite grejer och försöka komma oss ut på en promenad. Ikväll ska vi på 50-års kalas och det börjar redan klockan 18! 

Min kompis Sanna har nu kommit hem efter att ha varit i Laos i 6 månader, så jäkla skönt att ha henne hemma igen! Jag träffade ju henne i Thailand tidigt i våras men det känns ändå som det var längesedan jag såg henne och pratade med henne! Välkommen hem gumman!

Jag har inte så mycket mer att skriva om just nu och kommer nog inte att uppdatera förrän sent ikväll om jag orkar!

Have a nice day!


Oväder!

Det regnar, blåser och har även åskat ute idag! Jag får huvudvärk och blir väldigt slö när det är sånt väder så jag somnade och sov i tre timmar innan idag. Jag sov så djupt och drömde om allt möjligt! Nu är bara problemet att jag säkert inte klarar att sova något i natt eftersom jag känner mig helt utvilad och pigg nu!

Kenneth har semester nu och det firade vi med lite glass, han körde och köpte Ben & Jerry´s på 7 eleven! Vi provade smaken cookie dough den här gången och den var ju himmelskt god!!! MUMS!!!

Imorn ska vi på 50 års kalas på kvällen, vet inte vad jag ska ha på mig men jag får väl leta lite i garderoben efter något passande. Jaja, det fixar sig imorn....nu ska jag gräva ner mig under filten och njuta av att vara inomhus när det stormar och regnar ute.

Mys under filten!




Regn hos mig!






Nybakta scones med te när det regnar ute är mysigt!

Igelkottarna!

Var precis ute och då såg vi två små igelkottar på nästan samma ställe där jag såg den ena innan....så söta!!! Dom är nog syskon dom där två! Undrar var deras mamma är? Kanske dom ska klara sig själva nu och har precis lämnat sin mamma?

Här är dom: (tagen med mobilkameran)




Söta djur dom där....

...igelkottarna! Jag har sett två stycken på en vecka och dom är ju helt underbra! Idag såg jag en bebisigelkott och jag var livrädd för att den skulle gå ut på vägen eftersom den gick runt helt förvirrad vid vägkanten. Hoppas hans mamma har lärt honom att man ska akta sig för vägen!

Bilden är lånad!

Så här känner jag mig idag!

Jag har en "Bad Everything Day" idag. En sådan där lite fånig dag där jag känner mig väldigt ofräsch på många sätt även om jag precis duschat, gjort hårinpackning och ansiktsmask. Känner mig klumpig och onöjd med allt idag! Jag blir aldrig av med sötsuget efter choklad och sånt där smaskigt som tyvärr är onyttigt och som i vissa fall kan göra att allt känns värre efter man proppat i sig det. Jag känner mig som en padda som jag och min bästis Sanna brukar uttrycka oss...hehehe! Jag vet att det är löjligt men jag tror att alla har sådana dagar ibland, vissa dagar är toppen och man känner sig kanske till och med lite läcker medan andra dagar så vill man bara gräva ner sig själv under täcket och vakna til en ny dag!



En nyduschad padda? Ja, så känns det! Men det ska det bli ändring på,  en lång kvällspromenad gör nog susen!

Ute och luftat mig själv!

Har precis varit ute på en långpromenad, joggade lite men det är lite svårt att jogga med en hund. Jag blir fortare sliten och ibland så bara stannar han eller springer åt olika håll m.m. Det blev i alla fall en rask promenad och det var skönt. Man får igång hjärnan och man blir piggare och gladare. Så leta fram ipoden, på med din favoritmusik och gå en promenad vet´ja!




Ansiktsmask och en vaken granne!

Ja, nu ser jag ju kanske lite läskig ut men det bjuder jag på! Masken ska vara på i tio minuter så då kan jag ju skriva lite så länge! Jag vaknade halv nio i morse, jag hoppade upp som ett skott och begav mig ut med Kenzo. När vi kom in igen så hoppade vi upp i sängen och väckte Kenneth, han blir alltid lika glad när jag och Kenzo hoppar på han när han sover. Tyvärr så skulle han jobba idag, lite tråkigt men då kan jag ju ha värsta "spa och må bra dagen" här för mig själv!


Min granne har vaknat, jag hörde detta genom att låtar av Aqua dunkade genom vägarna här. Inte så vanligt att vuxna killar/män lyssnar på Aqua och pussycat dolls...eller? Kanske dom gör det i smyg? Ja, nu har jag i alla fall bevittnat flera gånger att min granne i alla fall gillar väldigt blandad musik!


Hick...hick...hick!!!

Ja, jag sitter här med hicka och det är alltid lika jobbigt när man får det. Jag fick ett litet skrattanfall nyss och då händer det ofta att jag får hicka, det låter inte riktigt klokt när jag sedan skrattar och hickar samtidigt! Nu är jag ganska trött och om bara denna hickan kunde ge sig så är jag redo för att gå och lägga mig. Funderar på morgondagen om vad jag ska hitta på, kanske ett litet hemmaspa om det blir regn....och om det blir sol så kanske stranden eller en lång promenad skulle passa bra! Jaja, vi får se....man vet ju aldrig med vädret nu för tiden, svårt att planera saker!

Nighty night!


Fikat med Marte idag!

Idag träffade jag Marte, vi jobbade tillsammans på gina tricot i ett år och försöker hålla kontakten så gott det går. Hon bor och jobbar i Oslo nu så vi ses ju nästan aldrig nuförtiden! Men nu på sommaren så är hon lite hemma i Sandefjord så då får man ju se till att ses! Hon är så gullig min lilla Marte, hon gav mig detta när vi träffades:





Så gulligt av henne!

Nu har jag precis vikt tvätt...jättekul! Kenneth är ute och leker med en kompis så jag sitter och funderar på vad jag ska äta, magen börjar kurra lite nu!


Pang!

Har försökt att lära Kenzo att spela död och det går väl ganska bra....om man tar bort själva dödbiten....han ligger inte på rygg så länge utan ska rakt upp igen och ha godis...hehehe! Han har inget tålamod att ligga där nere på ryggen och det förstår jag ju! Har inte tränat så mycket på att han ska ligga kvar i några sekunder utan jag är glad att vi kom så här långt!

Se själva:


Söndag!

Idag var vi på stranden och solade oss i ca 2 timmar, men det började blåsa och det blev faktiskt lite kallt tillslut! Vi kom till stranden lite sent också så det hade nog varit skönare att ligga där tidigare på dagen! Vi träffade Kenneths kompis Anders och hans tjej Kristin på stranden så vi låg bredvid dom och pratade!

Nu ska jag gå ut med Kenzo och äta lite kvällsmat!

Denna kunde jag bara inte låta bli!



Tyckte att denna passade mig och jag har kikat på den några gånger innan så nu fick den följa med hem! Den är köpt på Carlings och kostar 199:-.

Ska hänga upp dessa här hemma!



Tavlan ska jag hänga upp i sovrummet och den lill söta skylten ska få hänga på dörren in till badrummet tänkte jag! Köpte dessa två på kremmerhuset (eller vad det nu heter) inne på hvaltorvet i Sandefjord! Tyckte dom var så fina och charmiga med sin lite slitna och gamla stil men ändå moderna!

En mysig helg!

Klockan halv sju imorse så åkte min lillebror och hans tjej hem igen, dom skulle med båten! Det var fullt på dom andra båtarna så det fick bli den tidigaste!

Helgen gick väldigt fort eftersom dom kom sent på fredagen och åkte tidigt idag men igår fick vi gjort massor av saker i alla fall! Vi åt en god frukost på morgonen, åkte till stan och gick runt och tittade, åkte ut med båten ut på en ö, beställde pizza på peppes, hyrde film (max manus) och tillslut så halvsov vi i soffan till filmen national treasure!









Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, men jag tror det blir en lugn dag! Vi har en tvättkorg som svämmar över så den måste vi ta tag i, det går inte att ignorera den längre.....


Besök!

Min bror och hans flickvän är här på besök nu så jag är lite frånvarande från datorn just nu! Vi har precis varit nere i stan och tittat och nu sitter vi och fikar här hemma! Vi ska ut med båten om en liten stund och grabbarna ska väl fiska lite och vi tjejer kommer väl kanske sitta och frysa;) Vi ska väl försöka ta oss till en ö där vi kan gå runt lite och där Kenzo kan springa runt lite!

Ikväll blir det nog att vi hyr film eller något!

Måste vara lite social nu! Hörs senare eller imorn!

Köpte även denna men....

...jag är lite osäker på om jag ska ha den för det var sånt där ryggsäcksmatrial inuti som jag ryser av om jag kommer åt det med naglarna. Jag kan inte dra varken med handen eller naglarna på sånt material...då får jag gåshud!!!




Nä, detta får jag fundera över....kan ju inte gå runt med gåshud så fort jag ska ta upp något ur plånboken;)


Sophie har köpt blommor!

Jag är verkligen inte en person med gröna fingrar, jag klarar inte att ta hand om växter så därför så har jag aldrig några! Vi har två växter som vi nästan aldrig vattnar men som är nöjd ändå samt 3 kaktusar som också klarar sig själva....that´s it!!! Men idag så kände jag för att få lite färg i lägenheten, så det blev dessa växterna som fick följ med hem:

         

 




Ganska fina va?


Hemklickad!

 69 kr från Nelly!

Beställde precis den här lite lustiga mössan från Nelly.com! Hade beslutsångest ang om jag skulle välja svart eller vit...men det blev tillslut en vit!

Fixat med grejer idag!

Har haft lite mycket att fixa med idag, är helt slut! Efter allt fixande så åkte vi och fikade hos Kenneths pappa, han bjöd på färska bullar med röda vinbär på och kaffe. Imorn kommer min bror och hans flickvän på besök och dom stannar tills på söndag. Så imorn så blir det städning och inhandling av mat m.m som gäller!


Sover sött!


På besök i Stavern!

Vi kom precis hem efter att ha varit och kört runt lite! Vi körde till Stavern och tittade lite men tyvärr så började det ösregna så vi stannade inte så länge! Det var en mysig liten hamnby som säkert är väldigt mysig när det är sol och varmt, fick inte riktigt uppleva byn på det viset jag ville. Det var marknad i Stavern när vi var där så det var mycket folk runt omkring och folk sålde massa handgjorda söta saker!



Bild tagen från hamnen i Stavern!

Nu blir det tacos och mys en stund tills regnet ger sig!

Börjar bli obehagligt...

....med den här svininfluensan! Först så blev man ju lite smårädd pga att media förstorade upp allt så mycket m.m. Sedan så rann det ut i sanden igen och man glömde bort det eftersom det inte verkade så farligt. En vanlig influensa där äldre och barn är mest utsatta som vilken influensa som helst! Nu går media ut och gör det stort igen....700 dödsfall, smittar genom sedlar, sprider sig som vinden, personer som ligger på sjukhus med smittan i både Sverige och Norge och som måste ha konstgjord andning...m.m. Ska man oroa sig? Ska man sluta betala med sedlar, ska man gå med munskydd eller ska man inte bry sig om det? 

Jag blir alltid lite orolig över sånt här och det är klart att man tänker på det och undrar om det är något man ska oroa sig för och tänka på. Jag blir lite arg om detta fortfarande är något som media förstorar upp och skräms med bara för att dom behöver något att skriva om. Jag ska gå till botten med det här och googla på svininfluensan och se vad det står! Man får hoppas att man inte blir smittad och att man kan vaccinera sig mot det snart om det nu är så illa som dom säger! 

VAD SKA MAN TRO EGENTLIGEN?


Uttråkad....

Kenneth åkte till jobbet klockan ett och sen dess har jag haft ganska tråkigt faktiskt! Men jag har lärt Kenzo att nästan spela död när jag säger pang...okej kanske inte helt men han fixar det nog snart! Han lägger sig i alla fall ner och på rygg men han rullar tyvärr över till andra sidan istället för att stanna på ryggen! Det är nog lite obehagligt att ligga på ryggen så han vill liksom bli färdig med det så fort som möjligt! Lovar att filma han när/om han lyckas;)

Nu ska jag ge mig in i denna serien nedan på bild "Dirty Sexy Money". Jag fick den av Sanna i Thailand så nu ska jag ge den en chans och se om jag gillar den. Har aldrig sett ett avsnitt av denna serien så det blir nytt!



Here we go....

Mamma anka och bebisanka på en simtur!



Gick förbi dessa två när jag gick med Kenzo, så söta!

Den här fick följa med mig hem idag...

                                      
 
98:- på Hm;)



Fin va? Den påminner lite om dom klänningarna jag och Sanna köpte i Thailand!


Tjoho!

Tänkte dra ner till stan en sväng idag och gå runt och glo lite, kanske också träna om motivasionen tillåter det! Tar med mig träningskläder i alla fall!

Ligger och har ont i magen och är lite illamående, kan det vara något jag ätit kanske? Jaja, det går nog snart över! Hörs senare!

Längtar hit just nu....

Förra året så besökte vi detta stället nedan! Jag längtar dit just nu, känner att jag skulle behöva lite spa! Lite uppfräsching och avslappning, något som ni kanske tycker är lite konstigt eftersom jag inte jobbar just nu! Men jag ska säga det att även psyket kan behöva en spa-tur ibland, inte bara kroppen! Har man mycket tankar i huvudet så blir man sliten och då kan det vara bra att slappna av och försöka leva i nuet tror jag, fokusera på det man gör för stunden liksom! Det jag vet helt säkert nu är i alla fall att min axlar behöver massage...dom värker!!! I vinter då ska jag på Spa, det har jag nu efter att ha drömt mig bort en stund bestämt!!!



Quality spa & resort i vackra Kragerö!








Snart natta för mig!

Då var tv-kvällen över för min del, såg en film som jag sett innan men fastnade i den igen. Tror den heter Wimbledon men är inte helt säker....den handlar i alla fall om Tennis och kärlek!

Nu ska jag gå ut med lillplutt en sista gång innan vi lägger oss, jag blev rättså trött efter filmen att jag bara vill stupa i säng! Oj, nu öser regnet ner igen....på med gummistövlarna och regnjackan!

Forts...lördag!!!

Nu har jag bunkrat upp med lite godis så nu väntar jag på att "Berg flyttar in" ska börja! Efter det blir det sommarkrysset på gröna lund, tycker det är så himla mysigt att titta på lite svensk tv här där jag sitter i Norge. Det är tur att dom kanalerna finns här alltså, jag tycker till och med att nyhetsmorgon på 4an är mysigt att titta på tillsammans med mitt morgonkaffe!

Det blev ingen stadsvisit idag inte, det har regnat för mycket! Jag och plutten busade i skogen innan idag och vi blev verkligen pisseblöta, mina skor läckte in vatten! som tusan! Dum var jag ju också som inte tog på mig mina tjusiga gummistövlar! Nä, nu pratar jag bara en massa strunt....nu börjar "Berg flyttar in"....hon ska sova hos supermodellen Marcus Schenkenberg i New York!




Kom och ta mig...eller hur? Hihihi!



Lördag!

Godmorgon! På dagens meny står det just nu REGN...som bara öser ner! Kollade på nyhetsmorgon precis och jag flinade lite när jag såg att det skulle ösregna i båstad, tennisveckan håller ju på där nu och jag ser för mig alla stekarna från stureplan som sitter där i regnet nu med sin champagne...hihihi! Nej, vad taskig jag är;)

Jag hade tänkt cykla ner till stan men får nog vänta och se om det slutar regna först, inte så kul att se ut som en dränkt katt när man kommer fram till centrum! Tror det passar bra att se "sex and the city" filmen nu i regnet....även om jag sett den några gånger innan så tycker jag att den är klockren! 

See you in a while crocodile... 


Kolla in denna sötnosen....



Ligger och sussar så gott med sin råttiskompis!

Tvätta kläder, sola, tvätta kläder, sola...osv...

Ja, så ser min eftermiddag ut så här långt i alla fall! Tvättkorgen har fyllt upp sig under veckan och det är dags att ta tag i det vare sig man vill eller inte. Men mellan varje tvätt så kan jag ju sola på balkongen och mysa så det blir bra...kanske man skulle köpa en skvallertidning också!


Hihihi...kolla denna bilden....ser ni något fel?



Jag skulle testa och ta kort på när jag häller kaffe i en kopp, bara för att se hur det blev....detta är resultatet....inte lätt att titta in i zoomen på kameran samtidigt när man häller kaffe! Hahaha....det blev en del att torka upp!

tjingeling!!!

Ja, jag har varit lite dålig på att skriva men det är ju sommar och då är man ju ute hela tiden! Vi drog ner till stan en gång till innan och där träffade vi Kenneths kompis och hans flickvän! Vi satte oss vid bryggan och drack öl (jag drack ett glas rosévin som smakade p*ss) medan solen sakta men säkert försvann och det blev kallt! Sedan gick jag och Kenneth runt och tittade lite på marknaden men jag hittade inget speciellt. När vi cyklade hem så köpte vi med oss lite glass som vi smaskade i oss när vi kom hem!

Jo, det var någon som försökte sno min cykel i natt. Sadeln var av och dom hade virat in den i låset som dom då försökt göra sönder med hjälp av sadeln. Så jäkla onödigt....det är lite kul att dom inte lyckades! Kenneths cykel hade dom inte rört...hehehe...dom tyckte nog att min var finare!

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, grannen har äntligen blivit tyst. Vi har fått en ny granne, en ung kille som gillar att ha på hög musik både på morgonen, dagen och sent på kvällen! Det stör inte mig så mycket, hör mest bara basen men våran andra granne ( en äldre gubbe) tycker nog det är lite jobbigt! Killen hade någon sorts fest ikväll, tror kanske att gubben sa ifrån...hihihi!

Hoppas nu jag klarar att somna i natt...eller så borde jag nog inte tänka för då går det i alla fall inte!!!

Natti natti!!!

Handelsdagen i Sandefjord!

Det är otroligt mycket folk nere i stan! Vi kom dit vid halv tolv och då var det redan kaos så det var nästan lite jobbigt att gå runt där. Jag vägrade att ställa mig i köerna för att köpa något så vi drog hem efter 1,5 timmar! Jag kom undan billigt;)

Nu är jag hungrig så nu blir det mat för min del! Solen lyser in på balkongen nu så där kan man sitta och njuta en stund, härliigt!

Kan inte sova:(

Jag stirrar bara upp i taket och klarar inte att somna....jag som var så sliten för bara några timmar sedan! Tror det är så att jag tänker och funderar för mycket och har svårt att koppla av.....JOBBIGT!!! Jag måste ha mycket sömn annars så fungerar inte jag om dagarna, helst 10 timmar!!! Om jag får för lite sömn så blir jag fort trött, grinig, känslig och klarar inte att koncentrera mig på något! Vissa människor klarar sig på bara 4 timmars sömn och sånt....det fattar jag inte alltså!

Fasen också....nu blev jag hungrig också, nu kommer det bli ännu svårare att somna! Har hört att man ska dricka ett glas mjölk om man har svårt att somna. Har testat det förr men då vet jag inte om det hjälpte....undrar om soyamjölk har samma effekt?

Kenzo ligger på mitt ben och drömmer just nu, han rycker i hela kroppen och gör små ljud! Så söt!

Nähä, men jag får väl återgå till mitt sömnproblem och kanske testa att räkna får eller nåt?







Babyshower hos Helle!

Det blev en lyckad liten fest hos Helle, vi var inte så många men det blev väldigt mysigt ändå! Hon fick massor av fina presenter som kommer passa perfekt till den lilla babyn som kommer snart! Jag längtar efter att få se Helle som mamma för jag vet att hon kommer att bli en fantastisk mamma och det är så naturligt för henne! Här kommer lite bilder från partyt:


Fina tallrikar och koppar va? Ni kan också se min berömda kladdkaka med jordgubbar på!




Mamma Helle



Tjejerna!



Tjejerna och mamma Helle!



Helle öppnar presenter!



Muminbody och strumpor....och Helles mage;)



Mysdress med en söt uggla på!



Body med söt text på!



Hahaha!



Den här luvan fick hon av mig....den är ju klockren! "bad hair day"



Fick även lite "bra att ha extra" grejer av mig...allt utom sockarna!

Nu är jag så sliten, det tar på krafterna att vara värd för en fest....*puh*

Imorn är det handelsdagen här i Sandefjord, det är öppet från kl 9 till klockan 00.00 på natten! Massa rea och grejer som händer i stan! Vi ska dra ner dit på morgonen och se om det är något intressant som det är tillbud på!

Godnatt!



Okej då kör vi....



Då drar jag på babyshower! Mina kladdkakor blev väldigt fina, ska försöka ta bild på dom innan dom blir uppätna! Måste rusa eftersom jag ska vara hos Helle 16.00 men också hämta folk i stan klockan 16.00....


Nu ska det bakas!

Nej, så illa är det inte! Jag ska bara baka en liten kaka som jag ska ta med till Helle idag. Det blir babyshower där eftersom hon snart ska ha barn....eller barnet kan i princip komma när som helst!

Nu sitter jag i ansiktsmask och hårinpackning och skriver, ser nog inte riktigt klok ut;)

Igår kväll!





Vi åkte ut med paret på bilden och grillade. Vi åkte i deras båt över till denna lilla fina ö! Det var jätte mysigt!

Här var jag idag!



Jag trodde faktiskt att det skulle vara iskallt idag på stranden eftersom det har blåst och varit molnigt i stan. Men på stranden så var det klarblå himmel, inte så mycket vind och bara härligt! Jag badade inte för det tror jag skulle vara lagom kallt så jag höll mig på torra land istället! Vi mötte Kenneths kompis och hans flickvän på stranden så vi låg och pratade massor....mest om USA eftersom Anders (Kenneths kompis) varit där precis!


Nu var det något prat om att vi skulle grilla ikväll, jag har ingen koll riktigt för jag åkte hem medan dom åkte och hämtade en båt som dom skulle köra runt fjorden med! Vi får väl se!


Stranden idag!

Det blir stranden idag om det inte blåser för mycket där för det är ju inte supervarmt ute idag! Men det är ju kul att solen har hittat tillbaks!

Jag gick upp ganska tidigt idag så jag har redan hunnit städa och greja, känns bra! Så nu äter jag frukost och laddar för en lite längre promenad med lillplutt som ska vara hemma ensam.

Hörs senare!

Sophie på gymmet!

Oj vad duktig jag är som har tränat! Först sprang jag på bandet, lite styrketräning och sedan var jag med på en dansinspirerad timme! Tyckte dock inte att den timmen var så rolig så jag tror inte att jag kommer gå på den igen tyvärr!



Mitt träningskitt!



Sliten!!!


Ingen rubrik....

Har vart nere i stan och handlat lite presenter och grejer! Det var massor av folk inne på centret, säkert pga av regnet som öste ner utanför! Nu tittar solen fram så det kan nog bli fint ikväll!

Har fått i mig lite mat nu och snart ska jag ner och träna!




Vart på havet!

Vi har varit på en strand idag, vi tog båten och åkte ut och la till vid en brygga! Vi hade hela ön för oss själva så det var härligt! Vi fikade och Kenzo sprang runt och busade! Tog bilder med min mobil men dom blev så dåliga så jag känner inte för att lägga upp dom. Glömde ju min stora kamera tyvärr!

Just sitter jag och gör ingenting, har precis ätit god mat så nu känner jag mig mest trött! Kommer nog bara ligga och gosa med Kenzo i soffan hela kvällen....


Solen är tillbaka;)

Kenzo väckte mig imorse och det var bra det för jag gillar inte att sova för länge! Så nu har jag ätit frukost och tagit det lugnt en stund!

Igår så hände det inget speciellt, vi var ute på en promenad vi havet och sedan så blev kvällen väldigt lugn framför en gammal film! Jag var så trött igår att det var inte sant, undrar om det är träningen som jag chockat kroppen med?

Nu ska jag göra mig iordning, dvs få ordning på håret och kladda på lite mascara. Sedan vill jag ut i solen och njuta, kanske ta med fika och slappa på någon klippa vid havet!

Hemma igen!

Har varit nere i stan en sväng och där träffade vi Kenneths syskon, mamma och syskonbarn. Vi fikade och sedan gick vi runt och kikade i affärer! Såg massor av fint och önskar ibland att jag var miljonär med ett stort hus som jag kunde inreda!

Nu har vi ätit lite rester från igår och snart ska vi ut på en liten utflykt med Kenzo, tror han behöver springa av sig lite!

 

See you later!

Vad ska man hitta på?

Go´morron! Dricker mitt kaffe och funderar över vad man skulle kunna hitta på idag! Det är ju lördag men vädret är ju inte så vackert så frågan är "vad ska man hitta på?"....tänker....tänker...

Det blir säkert en liten tur ner till the big city of Sandefjord...hehehe....titta lite och ta en fika eller nåt!




Kenzo i regnet!

När det regnar ute så vägrar Kenzo gå ut, han gillar inte regnet! Jag måste dra ut han! Imorse regnade det massor och då märkte han det när jag satte på han regnjackan....han satte sig på mattan och ville inte gå ut! När jag sedan fick han ner för alla trappor och ut till brevlådorna som har tak över sig så satte han sig ner och totalvägrade igen! Jag fick bära ut han och sedan trippade han med sänkt huvud medan det regnade på han! Knäppishund alltså!


Valkyria

Filmen var väl intressant och sånt men jag hade svårt för att koncentrera mig och den blev lite seg ibland! Blev rastlös! Men är man intresserad av historia och Tom Cruise..hihihi..som jag egentligen är (alltså historia då, inte Tom) så är den absolut värd att se! Både jag och Kenneth tyckte den var sådär...helt okej men inte bra liksom!




Filmkväll!


Så här ser min kväll ut just nu! Jag köpte hallon i affären så nu sitter jag och äter yoghurt med hallon och banan! Undrar om denna filmen är bra, ska visst vara en sann historia. Den handlar om en man som planlägger ett attentatförsök mot Adolf Hitler! Tom Cruise spelar huvudrollen och ska visst vara väldigt bra i denna filmen! Får se vad jag tycker om den efter att jag sett den!

Jag återkommer!


Lasagne är mums!

Vi har legat på soffan och kollat på tour the france i en timme nu, jag är inte intresserad av det men försöker hänga med ändå! Vi lagade lasagne innan och det blev så gott, jag älskar lasagne! Med sallad, körsbärstomater och fetaost till så blir det ju bara ännu godare!



Det är vegetarisk färs i lasagnen och vi tillsatte lök, champinjoner och vitlök i såsen för extra god smak!

Nu ska vi nog iväg och hyra film, blir hemmakväll ikväll!


Min kropp är helt slut!

Var och tränade imorse och fick hjälp av en tränare där som satte ihop ett träningsprogram till mig, det gick väldigt bra och var lite kul faktiskt! Hon räknade ut min maxpuls och den skulle väl ligga runt 200-205, så nu är det pulsträning som gäller framöver! Vi gick igenom olika apparater och hon skrev upp hur mycket vikt och antal gånger jag skulle ha på varje apparat. Nu gäller det bara att ha nog med motivation att verkligen genomföra detta, att försöka komma mig dit några gånger i veckan. Lite svårare nu när Carro flyttar och jag inte har någon att träna med....men skam den som ger sig, jag får bara kämpa på och tvinga mig själv!

Har lagt till en ny flik i bloggen som heter Träning & Kost....


Regn är lika med mys!

Var i affären innan och köpte lite godis, det regnar ju faktiskt ute....då får man mysa framför tvn med lite godis;) Sitter och tittar på the bachelor, har inte följt det men har sett några avsnitt och nu är det final.

Idag har jag inte gjort det jag tänkte utan dagen gick så fort. Gjorde en god middag, var ute en stund med lillplutt och sedan var klockan mer än jag trodde!  Imorn ska jag upp tidigt och träna, ska ju få hjälp av en som ska sätta ihop ett träningsprogram. Efter det så ska det målas här hemma tror jag, blir aldrig färdig med det där känns det som!

Nu ska jag återgå till min tvkväll medan regnet öser ner utanför!

Knäppis!

Kenzo älskar att lägga sig under filtar och täcken och ibland hittar han inte ut.....


Sov som en stock i natt!

Goddagens goddagens!

Har inte riktigt vaknat än, känner mig trött idag och min kropp är tung pga gårdagens träning! Jag sov verkligen djupt i natt.....drömde dom mest sjuka grejerna!

Idag tänkte jag kanske ta en liten tur till djuraffären, Kenzo behöver hundmat och godis! Sedan hade jag velat framkalla lite bilder i stan. Har några som jag vill förstora och rama in, men jag får se om jag gör det idag eller imorn!

Men vi hörs senare! Jag har inte så mycket på hjärtat just nu, sitter mest bara och gäspar!


Duktiga jag!

Jag lyckades komma mig på träning idag och det ångrar jag inte en sekund nu! Så jäkla härligt efteråt, man blir verkligen piggare....även om kroppen är trött liksom! På fredag ska jag träffa en personlig tränare som ska sätta ihop ett träningsprogram till mig, kan ju vara bra tänkte jag! Kanske hon kan motivera mig att verkligen sätta igång med träningen och försöka nå dom målen som jag vill nå! Blir spännande!


Städtant Sophie!

Jaha, då har man varit extremt duktig och städat lägenheten! Bra Sophie (klapp på axeln). Jag tror jag städade i 3 timmar och nu var jag precis ute med herr knäpp i en halvtimme...tiden gick så fort helt plötsligt! Nu var det ju det där med träningen också...hmmm...kom igen Sophie...du klarar det! Jag försökte få med mig Carro på träning men hon var inte hemma, jag tycker det är lättare att komma mig ner till gymmet om jag ska träna med någon! Men nu är det bara att övertala sig själv som gäller!

Här har ni en bild på en OSMINKAD STÄDTANT!



Känner mig inte särskillt fräsch...men det bjuder jag på idag!

Okej....gymmet...here I come.....eller?


Fladdermus i skon?

Okej, det sjukaste hände precis!!! Kenneth skulle gå till jobbet men upptäckte att det var något i hans jobbsko, han stppade ner handen i den och skrek bläää!!!! Jag undrade så klart var det var och då är det en död fladdermus!!!

Hur har detta hänt???

-Har fladdermusen flygit in i vår lägenhet på natten när vi varit borta och inte hittat ut igen.....lagt sig i Kenneths sko (en mörk liten håla) och dött? Vi har haft ett fönster öppet under veckan som vi varit borta!

- Har någon på Kenneths jobb skojat med Kenneth och lagt en död fladdermus i hans sko? Då vore väl fladdermusen ganska mosad efter att Kenneth gått med den i skon......något den inte var!

Jag fattar ingenting och det äckligaste måste ju ändå vara att denna fladdermusen kanske flugit omkring här inne och kanske även gått omkring i lägenheten. Suttit på väggarna, bajsat någonstans eller kanske legat i våran säng.....hmmm! Jag tycker synd om den lilla krabaten som kanske kämpat för sitt liv och sedan gått och dött i Kenneths sko men det är lite äckligt också ifall fladdermöss faktiskt kan komma in i lägenheter på det sättet!

Det är nästan så jag hoppas att detta har hänt på något annat sätt! Att någon jävlats med Kenneth eller vad som helst!


Pyssel pyssel....

Sitter här med mitt kaffe och har precis ätit frukost! Jag sitter och grubblar lite över om jag ska försöka ta mig ner till gymmet idag *pust*. Jag borde verkligen det men jag lyckas inte helt med att övertyga mig själv bara!

Kenzo sitter och tigger medan Kenneth gör mat till att ta med på jobbet, det ramlade ner en liten omelettbit nyss och då var Kenzo framme och städade ;)

Annars så kommer min dag se ut så här:

- packa upp väskorna
- städa skåpen på toaletterna....kasta....behålla.....kasta....behålla....m.m.
- gå ut med knäppis
- kanske träna.....om jag lyckas övertyga mig själv;)
- kolla på hundcoachen (köpte en dvd med han)....har inte det programmet i Norge! Kristin! Vill du låna?

Smink!

Här är sminket jag köpte igår, har inte provat det än så jag hoppas verkligen att det passar mig! Jag vågade inte fråga om hjälp för då brukar det sluta med att jag känner mig tvungen till att köpa det som dom rekommenderar....även om jag är osäker! Ibland kan det bli jättebra men ibland kan det bli katastrof!


Foundation från Clinique (07neutral), rouge från Lancôme (Brun Roche), ögonskugga från Chanel (Black Star) och ett läppstift från Estee Lauder (02 Maui Kiss).


I´m home in the fjord!!!

Resan var som vanligt lite seg men den gick bra! Jag handlade massor med vegetarisk mat på vägen så nu klarar jag mig ett tag;) Blev också lite nytt smink som jag köpte i taxfreen på båten, får hoppas att jag valde rätt färger m.m.

Nu sitter jag och tittar på Michael Jacksons minnescermoni på tvn, det är så sorgligt!!! Jag tycker det är så tragiskt att han får så mycket kärlek nu när han inte finns mer, det skulle han ju fått när han levde! Hoppas han var med på något sätt nu idag och fick höra allt fint dom sa! Han är djupt saknad och det är så fint att jag blir tårögd! Hoppas han äntligen får vila ifred nu!


Sophie paddlar kanot...hehehe!

En liten paddeltur i Ullared!



Första gången man paddlar kanot kanske man ser ut så här!



...eller kanske mer så här!



Tur man har en stark man med sig;)



tummen upp för paddling (ironiskt)...se video nedan:




När vi kom hem så väntade det här på oss....



Våfflor och glass blev det!






Lustiga bilder;)




Dags att hitta på något...

Nu åker vi iväg en stund och försöker hitta på något, tror kanske vi ska paddla kanot!

Hörs senare!


Lite seg idag...

Har inte kommit så långt, sitter fortfarande i mina mysshorts och funderar på vad jag ska hitta på idag! Har en liten idé om att det kanske hade varit mysigt och paddla kanot men jag vet inte! Beslutsångest!

Igår kväll så spelade vi minigolf, Kenneth vann och jag kom på delad andra plats med min bror! När vi kom hem så slängde vi oss tillsammans med lite godis och chips i soffan och kollade på en film. Vi kollade på en dålig film men det var mysigt ändå!


Minigolf och badning kanske?

Idag är det svaligt ute ich det ser nästan ut som om det kan bli regn och åska snart. Jaag hoppas inte det även om det kanske vore bra nu när det varit så varmt länge. Jag skulle vilja åka med familjen och spela minigolf och kanske ta ett dopp i sjön på vägen hem men som sagt så beror det på vädret! Jag tycker det är jag så mysigt med minigolf även om jag inte är bra på det. Jag brukar ofta bli irriterad när det inte funkar så som jag vill men det är ju trots allt bara ett spel;)

Kenneth är och fiskar med min bror och mammas sambo ute vid någon sjö, säkert mysigt för dom! Själv så pysslar jag här hemma, har precis sytt banden i kors på den blåa klänningen som jag köpte häromdagen. Jag hade den när jag var ute i torsdags. Då knöt jag banden i två knutar eftersom den var allt för stor för mig! Jag hade panik och var tvungen att hitta en klänning snabbt så det fick bli den som var på rea till 79.50 på HM men som var storlek 40. Jag har oftast 36 i kläder! Så nu så syr jag banden i kors med hjälp av en knapp som jag sätter där bak. Ska prova den nu och se om det blev bra eller inte!


Lördagen....



Uppe i Lisebergstornet och ser ut över Gbg!



3D bio.....ganska tufft! Känner mig så fin i brillorna!



Här åker vi något....flume ride tror jag!



Blöta blev vi!



Vi kollade även på Carl-Einar Heckner!



Galen bild!!!

En liten kort videosnutt! Det var ingen bra idé att filma när man åkte karusell så det blev inte så mycket av det!



Liseberg!

Nu åker vi till Liseberg och vädret är ju perfekt så det blir nog en härlig dag!


Sommar...


Dom här godsakerna kom mammas sambo hem med precis som han självplockat idag, så nu blir det fest!!! Glass och jordgubbar...mmmm!!!



Vi körde lite agility i trädgården, Kenzo var överlycklig! 

Imorn åker vi till Liseberg! Ska bli så mysigt!!! 


Frukost!


Schlager-Torsdag

Vi hade jättekul i natt! Vi dansade till schlagerlåtar, drack goda drinkar och kollade på Jessica Andersson som uppträdde på scenen. Vi trodde först att det skulle vara Charlotte Perelli men det var visst nästa torsdag!


Varmt som tusan var det inne på socitén, alla svettades som grisar men ändå så dansade folk som galningar....även vi!



Jessica sjunger schlagerlåtar!



Våra goda drinkar!



Så här såg vi ut på dom flesta bilder....hihihi!



Posebild;)



Socitén by night!



Vi gick barfota hem pga svullna och värkande fötter!

Tack för en härlig kväll ute!


Shopping och party!!!

Idag har vi varit och shoppat lite, blev lite hushållsprylar, inflyttningspresent till min bror och en goströja, brun utan sol lotion och en dvd (hundcoachen) till mig!

Ikväll ska vi (jag,Kenneth och Helena) på schlager-torsdag på socitén i stan, Charlotte Perelli gästar och vi ska slå klackarna i taket! Vi ska först sätta oss vid havet och dricka lite och sedan gå till socitén.

Just nu tvättar Kenneth sin bil här utanför och snart ska vi väl göra oss iordning och åka in till min bror som flyttat in til Varberg. Vi ska sova hos han i natt och nu är jag spänd på att se hans lägenhet!



Brun utan sol....men denna behöver man ju inte just nu, men kanske till hösten!



Myströja!

Nä, nu får jag ta och lägga mig på gräsmattan en halvtimme innan jag hoppar in i duschen! Ska försöka ta lite bilder ikväll som jag kan lägga upp imorn! Kommer inte blogga så många gånger om dagen nu för jag har så mycket jag ska hitta på. På lördag ska vi till liseberg....ska bli sköjigt!



Sverige!!!

Då är man hos mamsen! Har precis varit ute och grillat så nu är jag så mätt! Resan gick bra men utanför moss så började det åska och regna hur mycket som helst. Bilen började krångla men blev normal igen efter att vi stannade, tror det blev för mycket vatten i motorn för den ville inte fungera som den skulle!

Imorn ska vi väl bara ta det lugnt, kanske åka en sväng, kanske bada....inget bestämt i alla fall

Nu ska jag fortsätta att kolla på "lyxfällan" på tv3! Jag tänker aldrig låta mig själv att få så stora problem med ekonomin som den tjejen på tv nu!






Då tar vi en tripp till....

....Sverige!!! Vi bestämde det i går så det blev lite impuls sådär, har precis packat klart och är redo för avfärd! Nu hoppas jag verkligen att vädret håller i sig för det regnar nästan alltid när jag åker hem...lite tråkigt!

Hörs!


RSS 2.0