Sverigebesök!

Nu är jag i Sverige och jag mår ganska bra nu faktiskt, har inte blivit förkyld och det känns som om jag kommer klara mig från det! Resan var lång och både jag och Kenneth är trötta men jag är väldigt glad för nu har jag fått min dator och kamera och jag är så nöjd! Några tuselappar fattigare är jag men det är det värt! Är så lycklig över mina inköp!

På båten hit så träffade vi en jättegullig valp, det var en jack russel valp.....så jäkla söt! Kenzo tyckte att det var en lite konstig varelse, den luktade konstigt och var mindre än han själv. Han försökte busa med valpen men den var lite blyg så dom luktade mest bara på varandra!

Idag fyller mammas sambo år så ikväll blir det tårta och mys.....kanske melodifestivalen om det inte är något annat kul att titta på! Det är så skönt att komma hem hit och bort från Sandefjord en liten stund, bort från vardagen!

Imorn så ska jag nog träffa min kompis Helena om hon inte ska göra något speciellt, jag försöker alltid ta mig tid till att umgås med henne när jag är hemma. Man träffas ju så sällan och då måste man verkligen försöka ses när jag kommer hem. Försöker komma på något kul som vi kan hitta på imorn på en söndag...??? Kanske vi ska gå en långpromenad så att jag får testat min nya kamera:):):) Det vore ju toppen!!!

På måndag ska vi åka in till Varberg så att Kenneth får service på sin bil, det är mycket billigare att göra sånt här i Sverige än i Norge nämligen! Kenneth har även en önskan om att äta på en pizzeria som heter Campino, han älskar det stället. Ganska billigt och väldigt goda pizzor!!!

Här kommer bilder på mina nya grejer samt på valpen vi mötte:



Jag i bilen på väg till Sverige!



Söta valpen!



Min nya dator, kamera och kamerväska;)

Sjukling i tidningen!

Jag gick hem tidigt från jobbet idag, Imorse frös jag och sedan började jag svettas och blev klibbig på kroppen så då gav jag mig och gick hem. Nu känner jag mig bättre men har lite huvudvärk samt är väldigt varm, men termometern visade att jag inte hade feber i alla fall! Konstigt!!! Jag förstår inte helt vad som pågår i min kropp men jag känner mig väldigt konstig! Kan ju hända att jag blir förkyld när som helst men att det inte vill bryta ut, för det känns precis som om jag kommer att bli det!

Idag blev jag intervjuad i superspeed fart...hehehe. Jag var ensam i butiken och då kom det in en man från Sandefjordsblad som frågade mig massor av frågor ang svenskar som jobbar i Norge. Han sa det att dom flesta jobben söker efter just svenskar nu pga att dom flesta får intrycket av att svenskar är mer serviceinställda, duktiga, mindre sjukfrånvaro, trevliga, intresserade m.m. Det jag sa var väl att jag trodde det att svenskar tycker väl kanske att det är mer spännande att jobba i Norge för att vi tjänar mer pengar som vi kan tex resa för och blir därför mer intresserade och fokuserade på jobbet. Jag sa också att jag trodde det varierade från person till person om hur man är m.m. Men det värsta var ju att jag blev fotograferad mitt i alltihopa och jag kände mig ju ganska dålig just då samt att ljuset är ju megastarkt i butiken så jag tror jag kommer att få mig ett gott skratt när jag ser den bilden i tidningen....USCH!!!!!

Nu har jag precis ätit pannkakor och det är ju så gott när man är dålig, jag känner absolut inte för att äta varm mat med kryddor m.m. Jag har också köpt coca-cola och godis som jag kan trösta mig med. Kenzo har fått sig ett ben som han tuggar nöjt på här nu så nu har både han och jag det mysigt!



Mmmm...pannkakor!

'

Vad tycks om den här? Köpte den idag och jag tycker att den är jättesöt men jag tror att jag ska byta till en XS istället för S blev lite stor!


Torsdag

Jag mår faktiskt inte sämre idag så jag hoppas att jag klarar att hålla mig frisk, blir c-vitaminer och antioksidanter på mig idag! Ska slurpa i mig frukt smoothies och skippa träning och sånt! Sjukdom ska alltid komma så olägligt, vill ju inte vara sjuk när jag ska till Sverige.

Usch, det är så mycket grejer på jobbet nu, jag och Carro ska nedbemannas eftersom lönsprocenten är för hög så istället för att jobba 80 % som jag gjort sedan jag började på gina så ska jag nu gå ned till 66% deltid! Är ganska besviken över detta eftersom jag har jobbat där längst av alla och har även blivit assisterande butikschef ,så istället för att få extra i lön för det så ska man nu då skriva på en uppsägelse och sedan ett nytt kontrakt som kommer gälla från 1 april. Med färre timmar och samma :( lön. Tråkigt, men så är det....man har inget att säga till om och det stör mig mest!

Nu ska jag iväg och köpa mat till lillplutt och sånt där innan jag börjar jobba, måste planera inför helgen!







Lite sjuk!

Idag har jag inte kännt mig så bra, har mått illa och känner att en förkyldning börjar komma smygande och överraska mig...Usch...vill inte bli sjuk!!! Hoppas att det bara är en tillfällighet! Jag gick i alla fall en halvtimma tidigare från jobbet idag så nu ska jag bara slappna av och försöka få i mig lite mat!

Idag så var Carro så gullig, hon gav mig en söt liten godispåse eftersom det var fettisdagen igår. Man blir så glad när man får sådana oväntade överraskningar, hela dagen blir bättre! Tack gumman, du är underbar!!!

Kenzos tass mår bättre nu, svullnaden har gått ner som tur är och han biter och slickar sig inte där så mycket nu så då tror jag att den blir bra igen. Han var så lustig innan när vi var ute, så lycklig och lekfull. Sötnosen! Nu ligger han och gottar sig i sin korg!

Tänkte jag skulle se ett nytt avsnitt av The City nu och mysa med godiset jag fick av Carro, min ängel!




The City


Fettisdagen!

Idag är det fettisdagen och då ska man äta semlor, denna traditionen är väl inte helt densamma här i Norge som den är i Sverige men dom har något som liknar. Vet inte om det också är idag denna dagen firas här eller om det kanske var i söndags??? Men det verkar inte så för Kenneth tyckte jag var knäpp när jag nämnde den här dagen och förklarade vad en semla var! Dom semlorna jag har sett här är bullar med sylt och grädde i och heter fastelavensbollar....tror jag! Det blir inte lätt för mig att köpa en äkta semla här i Sandefjord men kanske jag kan baka en!



Idag så ska jag bara jobba i 4 timmar, från 14.30-18-30....konstig tid! Men efteråt kanske jag ska träna, Carro kommer säkert att få mig till att gå och träna! Hon är inte den som ger sig:) Jag vill egentligen bara sitta och äta semlor hela dagen även fast jag inte är särskillt förtjust i dom, men traditioner är traditioner och det är mysigt!


Go´morron!!!

Både jag och Kenzo är slitna från gårdagens bravader idag, jag var på dopet till Kenneths systers son och Kenzo var hos sin bästis Tinkie hela dagen! Kenzo har sovit non stop från igår kväll....så nu ska det nog gå bra att lämna han ensam;)
Jag börjar kl 11.00 idag så jag ska snart göra mig klar och packa träningsväskan! Egentligen så tar det väldigt mycket emot att träna idag men jag hoppas att jag klarar att ta mig dit:)

Denna veckan tror jag kommer gå fort och på lördag ska vi åka till Sverige för att hälsa på min familj, ska bli kul! Tänkte passa på att köpa mig en ny kamera och en ny dator. Jag har stora problem med att bestämma mig ang kameran, ska jag köpa en spegelreflexkamera som tar grymma bilder eller en vanlig smidig  digitalkamera som tar helt okej bilder....hmmm??? Svårt alltså!

I natt så drömde jag om skor...hehehe, har fått dilla på ett par skor och då drömde jag om att jag var på utställning. Nästan som en hundutställning men jag skulle då ställa upp dom skorna fint istället med fin bakrund och ett bra tema. Jag lyckades sådär, kom 3a i tävlingen....hehehe...jag drömmer så konstiga drömmar!

Nu ska jag försöka hitta fram träningskläder och väcka min utslagna hund! Här nedan kommer lite bilder från Kenzos vistelse hos Kristin och Tinkie, bilderna är tagna av Kristin:












Vad ska man ha på sig imorn tro?

Förstår inte varför det ska snöa så mycket, idag har det snöat hela dagen och snart ser jag inte bilarna på andra sidan av utegården utanför. Helt vitt!!! Imorn ska det bli varmare så nu går vi förhoppningsvis mot varmare tider!

Imorn ska jag på dopet till Kenneths systers son och det är inte lätt att veta vad man ska ha på sig???? Jag köpte en tunika idag som jag kan ha på mig ifall jag inte kommer på något annat men den är lite kort så vad ska jag ha under liksom???? Har inte varit på så många dop så jag vet inte riktigt vad man ska ha på sig! Jobbigt!



Jeans? Leggings? Strumbyxor....om jag vill visa rumpan...hehehe!
Eller något helt annat?

Annars så har denna dagen varit helt okej även om jag jobbat. Kvällen har tillbringats framför tvn med tacos, frukt och lite melodifestival och nu ska jag hitta fram kläder tills imorn och stryka dom! Ska lägga mig ganska tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorn och det kommer bli en lång dag! Så nu säger jag godnatt!


Och så var det fredag igen!

Idag har jag jobbat mest hela dagen samt gått runt en liten stund inne på köpcentret men blev ingen shopping direkt. Men jag köpte en tunika på mitt jobb idag, har egentligen redan en sådan i en annan färg men gillar den så mycket att det blev en till i blått...matchar mina ögon!

Nu har jag precis ätit pizza som Kenneth lagat, han är så duktig alltså. Den smakade precis likadant som den goda vegetariska pizzan man kan köpa på peppes pizza....fast godare faktiskt! Alltid när jag äter för mycket så står min mage ut precis som om jag vore gravid, jag kan lura vem som helst! Just nu är min mage enorm!

Jag har ju såklart varit bänkad framför Let´s Dance denna afton och det var väldigt underhållande som vanligt! Programledaren David är ju bara så grym, hans små lustiga kommentarer får mig alltid till å skratta! Som jag berättat tidigare så är ju Carl-Jan min idol så han hejar jag på! Han är ju bara så underbar!

Nu ska jag ladda inför en ny jobbdag imorn, är inte stormförtjust i att jobba lördagar direkt! Hoppas dagen går fort!




Ny tunika!


Hård träning!

Nu är min kropp så trött och känns som en geléklump, den där instruktören idag höll på att ta livet av mig! Jag och Carro tränade i ca 1,5 timmar idag så det känns toppen, man blir så stolt över sig själv när man tränat färdigt! Jag tror att jag blivit piggare och gladare efter att jag började träna fast samtidigt så kan det variera från dag till dag!

Nu är det snart helg och jag ska jobba imorn och på lördag, bara att bita ihop! Sedan på söndag så ska vi i dop för Kenneths systerson. Kenzo ska vara hos sin bästa kompis Tinkie eftersom hela dopet kan ta några timmar, dom kommer nog härja en del så jag lär nog få hem en trött hund efteråt:):):)

Nu ska jag hoppa in i duschen, luktar inte blommor efter träningen direkt!



En sliten och svettig Sophie!


Kenzos tass!

Stackars lilla Kenzo, han har fått en blåsa mellan sina tår på baktassen! Tror det har blivit en infektion där så jag försöker tvätta med sårtvätt. Det svåra är att få honom att inte slicka där, inte det lättaste precis. Hoppas att blåsan försvinner snart, han har inte ont av den för han går normalt men den ser så irriterande ut!

Idag är det jobb som gäller, jag ska stänga med Carro;) Sedan ska vi dra på träning tillsammans, ska bli mysigt! Har inte så mycket annat att skriva om idag, en ganska vanlig dag med lite inslag av blåsa på tass dramatik!


Onsdag!

Nu ska jag om bara några få minuter traska ner till stan för att jobba! Tänkte jag skulle träna efter jobbet idag, känner mig lite lubben om magen efter dagar av mycket gott och sött! Kenneth är och åker skidor just nu men han kommer hem om inte så länge tror jag. Kenzo ska vara ensam några timmar nu så nu ska jag ta ett djupt andetag och lämna honom!

Igår kväll så hade jag faktiskt lite svårt för att sova, jag låg och tänkte på massa saker som inte gick att släppa. Jag brukar vanligtvis somna som en stock och sover 9-11 timmar oftast. Jag behöver sova massor annars så fungerar jag inte som normalt, det låter väldigt mycket att sova 11 timmar men det är helt naturligt för mig! Jag sover dock bara så många timmar när jag är ledig. När jag jobbar så blir det ca 9 eller 10 timmar;)

Oj, nu babblar jag för mycket och glömmer tiden! Måste rusa!


Nyduschad hund!

Nu är han fräsch och luktar jättegott! Men han springer just nu runt som en galning här pga att han är våt i pälsen. Han får alltid massa galna ryck när han är blöt, väldigt kul att se på!


Bus bus bus!!!

Idag är Kenzo väldigt busig, han försöker få igång mig hela tiden och gör allt för att få uppmärksamhet! Jag kan verkligen inte motstå honom, så det dröjer inte länge förrän jag ger mig och busar med honom. Funderar på om jag ska ta och duscha honom nu efter att vi varit ute, han luktar så gott efteråt! Synd bara att han precis somnade i sin korg!

Han ser ut som en alien på denna bilden som jag precis tog...ögonen lyser grönt!



Idag har jag förövrigt bakat och lagat mat....känner mig som en riktig husmor om dagarna! Först så bakade jag scones och sedan chokladbollar. Efter det så lagade jag mat....jag hade vegetarisk färs som jag tinade upp och som jag gjorde vegbullar av (köttbullar), till det blev det pasta penne. Vegbullarna blev helt ok men det är inget jag kommer laga igen på ett tag! Chokladbollarna blev goda i alla fall....har redan slukat 4 st! Mina scones får följa med mig på jobbet imorn, ett bra mellanmål!



Ja, jag vet....dom har inte riktigt pärlsocker i Norge!

Äventyr på väggen!

Satt precis och kollade på massa bilder som jag tänkte att jag skulle förstora upp, rama in  och sätta upp på väggen! När jag satt och tittade på dom här bilderna så vill jag ju göra ännu mer sådana här äventyr! En dröm som jag har är att dyka med späckhuggare och det kan man faktiskt göra här i Norge...fast längre upp i landet då. Det får bli mitt nästa projekt!
Dom här bilderna är nog dom jag kommer att hänga upp på väggen! Älskar dom!

Älskar den här bilden!


Och den här:



Den här också:


En vanlig tisdag med mycket tankar!

Detta är en helt vanlig tisdag men lite extra tråkig bara, känner mig lite isolerad pga att jag var tvungen att ta ledigt dom 4 timmarna jag skulle jobbat pga Kenzo och nu är jag i stort behov av en förändring...vad som helst!!! Känner liksom att det måste hända något, något annorlunda och spännande. Är trött på vardagen och behöver uppleva något nytt! Men vad?

Jag känner ofta den där känslan av att man bara lever en gång och det gör man just nu och då ska man hinna med så mycket. Jag är inte stressad men bara uttråkad! Jag vill liksom inte tillåta mig själv att ha tråkigt eller vantrivas i min vardag, jag vill ha förändringar och jag vill uppleva nya saker. Just nu känner jag detta och får nästan lite panik över det! Kan inte någon bara komma hit och mixtra lite med mitt liv och ge mig något spännade att hitta på!

Men....det är ju bäst att ha båda fötterna på jorden som folk säger och inte drömma sig bort. Men gud så tråkigt liv man får då! Man måste ju våga ta lite risker och göra det man känner för innan det är för sent. Sedan blir man väl aldrig helt nöjd men så är det väl bara! So what om det kanske inte blir helt som planerat men allt ordnar sig alltid på något sätt, det ser jag alltid till att det gör!

Just nu kryper det i kroppen och mitt tålamod börjar ta slut.....förändringar och upplevelser...here I come!!!!

Konsten att skära en mango!

Lite pinsamt kanske men jag har faktiskt aldrig köpt eller skärt en mango förrän idag och det var en väldigt speciell upplevelse. Halva mangon försvann ju när jag försökte skala den samt att det var något hårt i mitten som mycket väl kan påminnas som en kärna. Jag trodde inte att mango hade en kärna...hehehe, trodde den var mer som en kiwi! Men man lär sig något nytt varje dag! Detta projektet skulle ju då bli till en god nyttig smoothie som jag tänkte njuta av framför tvn. Men så god blev den inte, smakade väldigt mycket banan! Tror jag tog i för mycket banan och för lite mango helt enkelt, men nu vet jag det tills nästa gång! Är man en dum blondin så är man;)


         


2 par skor senare.....

Då har man varit i stan och handlat lite och fikat med Helle som var väldigt mysigt! Det måste vi göra oftare! Kenneth jobbar nu så det är lite ensamt hemma....tur att jag har Kenzo som håller mig sällskap! Egentligen så kan jag tycka att det är skönt att vara hemma själv ibland och pyssla med sånt man känner för men när det blir för många timmar och speciellt på kvällen så blir jag lätt rastlös!

Jag köpte 2 par skor idag som egentligen inte var planerat men när man hittar så billiga skor så måste man ju bara slå till! Det är vår/sommar skor så dom får ligga i hyllan ett tag och vänta på våren....tyvärr!!! Sedan så köpte jag en ny tandborste till lillplutt, jag har använt en bebistandborste innan men den var inte så effektiv så nu har jag investerat en riktig hundtandborste och tandkräm som jag ska introducera till Kenzo ikväll. Han får så lätt tandsten även om jag ger han greenies(små gröna ben för tandsten) och tandstenspulver i maten samt att han alltid har ben liggandes som han kan tugga på. Men små hundar får ju lättare tandsten än stora så jag får väl bara vara duktig och borsta hans tänder varje dag antar jag! Vi har precis haft gosestund och nu sover han i sin korg!



Dessa köpte jag på økonomisko i Sandefjord! Dom bruna gladiatorinspirerade skorna kostade 299 kr och dom vita tygskorna kostade bara 99 kr...så jag är nöjd med dom!



Ny tandborste och tandkräm till plutten!



Gosestund!








Måndag!

Idag är det måndag och det snöar ännu mer, som att det verkligen inte finns något stopp! Om en liten stund ska jag gå ner till stan, jag ska fika med Helle som jag lärt känna genom jobbet. En störtskön tjej den där Helle alltså! Love u!

Jag tänkte kanske ta en kik på skor när jag ändå är ledig och nere i stan också....och så ska jag en sväng in i en djuraffär för att köpa något gott till lillplutten! Sedan måste man ju förbi jobbet och hälsa på Carro såklart och ge henne en  stor kram!!!


Grå och trist dag!

Den här dagen började så bra men nu är den bara tråkig och jag har ont i magen! Det blev ingen husvisning, tror det huset blivit sålt precis för dom har tagit bort annonsen. Jag hade mitt spa imorse och blev som en ny människa efter det och sedan så gick jag ut med Kenzo i 50 minuter! Så jag har i alla fall varit ute och gått idag men vädret har varit så trist och när jag gick så fick jag massa snö i ögonen som irriterade mig! Kenzo fick jag aldrig duschat eftersom jag tog slut på allt varmvatten när jag duschade så det är han säkert glad för. Men han tycker faktiskt inte att det är så illa att duscha för när han väl står där så njuter han så det är bra!

Kenneth lagar mat till mig nu, jag har det så bra! Det blir klyftpotatis med vegetariska schnitzlar! Jag tänker krypa ner under täcket nu och ligga där hela kvällen....eller i alla fall tills min mage mår bra igen! Nu är det Emil i Lönneberga på tv och det kan man ju inte missa så nu ska jag väcka barnet i mig och se på det!





Spa och husvisning!

Idag vaknade jag ganska tidigt, vet inte varför men jag kunde bara inte sova mer. Det snöar ute....helt onödigt om du frågar mig, trodde att vi hade nog med snö nu....men nejdå lite till ska det bli:(:(:(

Idag är det Sophies spa dag och då gör man allt sånt där som man inte orkar eller hinner med på veckodagarna. Jag filar mina naglar och målar dom, gör en inpackning i mitt hår som jag springer runt med i en timme, skrubbar kroppen med bodyscrub, packar sedan in kroppen i bodybutter, skrubbar ansiktet och baddar med ansiktsvatten, ligger med en ögonmask medan hårinpackningen verkar och klipper tånaglar samt målar dom med genomskinligt nagellack!
Tror jag fick med allt! Funderar även på om jag ska duscha Kenzo idag eftersom det var ett tag sedan det blev gjort!

Kenneth jobbar till 13.30 idag och kl 15.30 ska vi dra på en husvisning (bara för att se). Jag vet inte ens vad det är för hus så det blir spännande att se! Det är väldigt kul att dra på visningar....vissa gånger vill man typ bara gå direkt om det luktar äckligt eller bara är helt fel...medan andra gånger så drömmer man sig bort och önskar att man bodde där!
Det är också väldigt intressant att jämföra priser mellan olika hus och se vilken skillnad det kan vara mellan dom olika husen. Det är så viktigt det där att verkligen åka runt och bara se på hus och sätta sig in i husmarknaden!

Nu börjar Sophies spa här.....bloggar igen senare!


Hemmakväll!

Vi bestämde oss för att bli hemma ikväll istället för att äta på restaurang! Vi gjorde tomatsoppa med bröd till som blev jättegott faktiskt....för vem behöver gå på restaurang när man kan äta soppa a´la Kenneth & Sophie hemma istället? Inte vi i alla fall! Nu är vi så mätta och sega och snart så börjar lottodragningen som vi ska vinna 10 miljoner på!

Kenzo är helt slut efter dagens långpromenad, vi busade massor med han i snön! Det är så skönt när han ligger helt utslagen i soffan och jag hoppas han ligger så hela kvällen nu! Jag är också helt slut efter den här dagen, men på ett skönt sätt liksom. Trött men nöjd!

Här kommer lite bilder från när vi var ute:






Valentine svanar!



Kenzo busar!



Kenneth spejar!



Kenzo har snott min vante, han bär stolt på den!



På väg hem så packade vi in plutten med filten!



Våfflor=Kärlek:)

Nu är mitt våffelprojekt härmed avslutat och jag kan nu slappna av! Jag är väldigt dålig på att laga mat och baka så varje gång jag lyckas så blir jag så glad! Kenneth är jätte duktig på att laga mat så det är han som är kocken här i huset!

Han blev i alla fall jätteglad för presenter och våfflor och jag fick en jättefin ros och ett halsband som jag har på mig nu! Kenzo fick också våfflor och tyckte ju så klart att det var det bästa han ätit eftersom han oftast bara får torrfoder! Vill inte skämma bort han för mycket med vår mat dels för att det inte är bra för han att få för mycket människomat men dels också för att jag inte vill ha en kräsen hund som vägrar äta sin hundmat.

Nu ska vi snart ut och gå en långpromenad i det fina vädret och ikväll ska vi kanske äta ute på restaurang om vi fortfarande har lust till det då! Har bunkrat upp med massor av godis nu i helgen som jag kan äta med gott samvete nu när jag tränar så mycket....eller???

Här kommer lite bilder på dagens händelser!








SOL!!!

Jepp....det blev sol idag och jag njuter! Nu ska jag städa lite *gäsp* och sedan börja göra våfflor samt göra i ordning min överraskning till Kenneth som han ska få när han kommer hem från jobbet! Tänkte också att jag kanske kunde forma våfflorna som små hjärtan som jag lägger hallonsylt och grädde på! Det låter väl mumsigt?

Igår kväll så tog vi det lugnt, kollade på Let´s dance och skrattade åt Carl-Jan! Han är ju bara så härlig och jag dör av skratt bara jag ser honom. Hans kroppspråk och dansstil är ju helt fenomenalt! När jag sedan fick se att han hade en egen butler som hette Benny i publiken då höll jag på att dö av skratt! Carl-Jan är så jäkla grym, vilken stjärna;)

Nu ska jag se ett nytt avsnitt av The City och se vad Whitney har för sig i New York!

www.mtv.com


Fredag den 13...moahahahaha!!!

Än så länge så har jag klarat mig förbi den här dagen utan någon större otur eller olyckor...men dagen är ju inte slut riktigt än så vi får se om jag klarar mig! Den här dagen har varit helt okej fast den hade varit tusen gånger bättre ute i solen på en strand så klart! Men men, kanske det blir sol imorn också!

Idag så fick jag ett hjärta med massa godis i från dekoratören Marie på jobbet, så jäkla gulligt av henne...hon är bäst! Hela min dag blev bättre av det där hjärtat! Tack Marie! Jag gillar verkligen alla hjärtans dag, vem kom på att vi skulle ha en sådan dag? Smart tjej eller kille i alla fall!!!

Nu står Kenzo här och försöker hinta till att vi ska gå ut, han har nämligen hakan på mitt ben och så fort jag kollar på han så viftar han på svansen och ser så söt ut han kan! Han vet att jag inte kan motstå dom där ögonen!
Imorn ska jag göra våfflor, åka till en djuraffär eller kanske gå ner till stan och kolla lite.....eller kanske hellre åka ut till havet och gå en promenad...hmmm??? Ja, det är inte lätt när det är svårt och det blir alltid lite stress med att fylla ut sin lediga dag till det yttersta. man vill ju mysa så mycket som möjligt och hinna med allt!!!

Nu är det bara 1,5 timmar kvar av den här läskiga dagen! Håll ut...hehehe!

Här är en bild tagen av min mobil på det fina hjärtat jag fick och på en jätte mumsig smoothie som jag köpte på sunkost, kan verkligen rekommenderas. Det fanns många olika att välja mellan






Tankspridd!

Idag är jag tankspridd över saker som händer i min vardag, ibland är det bara så jobbigt att ta beslut och hur ska man veta att man tar rätt beslut??? Jobbigt!!!! Men jag brukar tänka att det löser sig nog och det är inte hela världen ifall jag ibland tar fel beslut, det är ju så man lär sig av sina misstag!

Idag har jobbat och tränat, så nu ska jag ta mig en varm dusch innan jag hoppar ner i sängen. Imorn jobbar jag också men sedan har jag ledigt lör, sön och måndag;) Ska bli skönt att kunna ägna lite tid åt sig själv och gå långpromenader med Kenzo.....hoppas bara det blir lite varmare på marken så jag slipper bära honom...hehehe! Kenzo fick en ny reflexväst med stjärnor på idag som min mamma skickat med posten. Brevet var adresserat till Kenzo och även brevet var skrivet till han så jag fick läsa det högt för honom. Så gulligt så! Tack mamma!

På lördag är det alla hjärtans dag och eftersom jag har ledigt då så ska den dagen firas med mys!

Här kommer lite bilder på mina senaste köp och en bild på Kenzos nya reflexväst:



Tanktops i olika färger från ginatricot



Tröja och örhängen från ginatricot



T-shirt från ginatricot, örhängen och hårband från glitter



Cardigan, handskar och mössa från ginatricot



Kenzo med ny reflexväst:)







Godmorgon!

Nu sitter jag här med min frukost och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Jag älskar att ta det lugnt på morgonen och mysa med min frukost och mitt kaffe! Idag så börjar jag 11.00 och då är det skönt att slappa på morgonen innan man börjar! Kenzo ligger och sover i sin lilla iglo, jag smörjde precis hans tassar med helosan salva eftersom det är så kallt ute och tassarna kan spricka upp. Han är så lustig för när det är såhär kallt ute och snön fryser under hans tassar så brjar han först halta och sedan lägger han sig bara ner och vägrar gå! Tycker så synd om han!!!

Här är min nya Ipod, gillar denna färgen mycket bättre än den blå!



Jag och Kenzo har gosestund i köket!


Sliten och trött!

Dagen har varit bra idag men jag är väldigt sliten och längtar nu bara efter att få krypa ner i sängen och sova! Jag har drömt så mycket konstigt på sistone att det är lika spännande varje gång jag ska gå och lägga mig nu;)

Idag fick jag min Ipod, den är så söt! Men jag har stora problem med att sätta mig in i Itunes och förstå det programmet eftersom jag aldrig använt det innan. Jag har hittils fått in två låtar....hehehe. Det måste ju finnas ett smartare och lättare sätt än det jag håller på med *skäms*. Jag känner mig lite bortkommen!

Idag har jag och Carro tränat och det känns ju som vanligt bra efteråt men nu är jag verkligen sliten! Jag har också blivit mer hungrig hela tiden, alltså mer än vanligt;) Det känns som om jag behöver mat hela tiden!

Nu ska jag hoppa in i duschen!


Sköna söndag stanna kvar!

Åh, vad jag vill att denna dagen ska stanna och vara lite längre en vanligt! Idag har jag och Kenzo varit ute och gått i 2 timmar, det var jätte skönt att bara gå och gå och gå lite till.....utan att man egentligen hade planerat det! Jag hade med mig varm choklad och smörgåsar som vi smaskade på när vi inte orkade gå längre. Kenneth ringde mig vid fyratiden efter att han varit och åkt skidor och då bad jag han att hämta oss eftersom vi hade gått så långt och var frusna och trötta.

Idag är det morsdag här i Norge och vi har precis varit hos Kenneths syster och ätit tårta och druckit kaffe tillsammans med hela hans familj och mamma såklart! Det var trevligt!

Jag fick även presenter när jag var där eftersom jag fyllde år för en vecka sedan! Jag fick ett presentkort och lite smink och sånt! Snart så börjar det en film på tv som jag inte sett....tror den hette The Holiday eller något sånt????
Imorn ska jag jobba och efter det träna och handla alla hjärtans dag present tänkte jag:)



Nytt smink, presentkort på utvalda butiker i Sandefjord och bodybutter!






En dröm som kändes så verklig!

Åh, vad jag hoppas att den här dagen varar länge! Har sovit jättegott i natt och drömt massa spännande saker. Det som jag kommer ihåg var att jag skulle på konsert med min kompis Helena i England, vi skulle gå på en töntig konsert med ett pojkband som skulle spela...hehehe! I alla fall så skulle jag bara en tur till Thailand först och hälsa på min kompis i Laos...bara sådär:)

Jag kom till Bangkok och tog en taxi därifrån som körde mig till ett hotell som hette "Coloured" . Jag sov över där en natt och på morgonen så hoppade jag på en buss som skulle till Laos. Sanna mötte mig vid bussen och hon bodde långt ute på landet i ett kollektiv. Hon hade blivit kompis med massa nya ungdomar och dom satt och skämta och hade jättekul. Efter fyra timmar så var jag tvungen att jag åka tillbaka till Bangkok igen eftersom jag skulle flyga till England och möta Helena, men då hade jag sådan jäkla ångest över att jag glömt bort namnet på hotellet...för hur kul skulle det vara att komma till Bangkok och inte hitta sitt hotell där man hade sitt bagage och sina biljetter osv. Jag hade panik och började mumla massa olika namn för att komma på vad hotellet hette. Sanna brydde sig inte om det utan fortsatte skoja med sina vänner medan jag desperat försökte komma på namnet. Plötsligt så slog det mig att det hade något med färg att göra eller något sånt.

En buss kom körande och jag stoppade den och frågade om den skulle till Bangkok och det skulle den. Jag sa hejdå till Sanna och hoppade på bussen. Efter några timmar kom jag på namnet "Coloured"  och var jätteglad. När jag kom fram till hotellet så var jag så överlycklig för att jag kände igen mig och dom grön, röd, gula färgerna på hotellets skylt "Coloured":) Men lyckan varade inte länge...Taxichauffören som kört mig till hotellet skulle nu ha betalt och vi kom fram till 500 baht innan vi åkte men nu skulle han ha mer. Jag betalde....och fråga mig inte hur men då var taxichauffören plötsligt en kvinna och bakom ett hörn kom det ut en kvinna till. Dom här kvinnorna är alltså då några narkomaner som brukar komma in på ginatricot och är då kända för stjäla saker.

Dom tog i alla fall pengarna och när jag skulle ta upp min mobil så upptäckte jag att dom bytt ut den mot en gammal  mobil. Jag sträckte på ryggen och sa- hallå där, ge tillbaka min mobil. Dom bara skrattade och ignorerade mig...då sa jag det istället med en förbannad röst som visade att det var jag som bestämde- Ge tillbaka mobilen era skator innan jag ringer polisen. Då slutade dom skratta och gav mig mobilen. Men jag hade under tiden upptäckt att dom stulit mina pengar också så då sa jag.- mina pengar också tack! Dom gav mig pengarna och gick iväg med en sista hånande blick.
Nu var det bara 2 timmar kvar innan planet gick och jag var tvungen att skynda mig. Jag kramade dörrvaktan på hotellet för att jag var så glad och skyndade mig upp på rummet för att hämta mitt bagage. Här slutar drömmen tyvärr....Kenzo väcker mig genom att först stirra på mig, sedan knö lite och sist men inte minst lägga sig på mig under täcket! 

Drömmen kändes så verklig, allt jag såg, alla lukter och alla känslor var så verkliga. Hmm...synd att jag vaknade och inte fick reda på slutet. Undrar om jag hade kommit till England och gått på den där fåniga konserten med Helena. Vi var ju helt kära i dom där pojkarna i boybandet...hehehe!

Här kommer en bild på mig och Helena när vi var på Justin Tinberlake konsert i Gbg 2007. Riktig fans-bild! Pinsamt!

 

Justin!!!


Tacos och film!

Efter att ha jobbat hela dagen så är jag nu väldigt sliten och trött, har precis ätit tacos och är proppmätt! Ikväll ska vi bara slappa och se på film...skönt!!! Ute så har det snöat hela dagen, det är helt sjukt mycket snö! Man försvinner nästan i all snö och bilar blir mer eller mindre begravda under snön! Men detta snöoväder stoppade inte folk från att shoppa på ginatricot inte utan det har faktiskt varit jätte mycket att göra idag trots vädret.

Nu ska jag slänga benen upp på soffan och gotta mig!


Fy vad duktig jag har varit idag!

Idag har jag varit på strålande humör och haft massor av energi! Har jobbat 10 timmar och sedan gått direkt till spenst och tränat;) Först så sprang jag i 30 minuter, sedan cyklade jag i 20 minuter och sist men inte minst så gjorde jag dom hederliga sit-upsen! Känns jättebra! 

Funderar starkt på att köpa denna datorn, vad tycks? Söt va?

Acer Nett-PC

Musik som får mig i bra form!

Imorn så hoppas jag att jag får min Ipod, den som jag bytte in pga att jag ville ha den i grått istället! Så nu så ska jag försöka göra en lista med bra musik på som är bra att träna till. Jag måste verkligen ha musik som triggar mig till att träna och får mig till att träna hårdare. Jag tycker det hjälper enormt med musik när jag tränar så nu jäklar ska jag hitta låtar som får mig i form! Men eftersom jag inte är så väldigt uppdaterad i musikvärlden just nu så får jag nog gå in på cdon och kolla lite. Är så trött på alla låtar som ligger inne på datorn, vill ha ny musik!

Imorn så ska jag försöka träna efter jobbet, men det är lätt att sitta här och säga nu. Imorn så kommer jag säkert att vara jätte trött efter jobbet. Jobbar från kl 9-18.30 så det är en extra lång dag imorn! Men jag ska göra mitt yttersta för dra mig själv in på spenst och ta mig upp på löpbandet....gäsp:)


Veckans önskelista;)



laredoute.se
Denna väska i brunt är så fin!!!
product view of: Gladiator pump
bianco.com
Eftersom jag inte är så van vid att gå i höga skor så ser jag detta som en utmaning;)

Dom här jensen nedan på linken är ju grymma, ska nog köpa dom snart!
https://www.ginatricot.com/#/product/25602500


Skadad snögubbe!

Aj aj aj....fy vad ont det gör att trilla på isen, det kändes som om hela jag gick sönder när jag ramlade!
Efter jobbet så stressade jag hem för att komma hem till Kenzo så fort som möjligt, som alltid så hälsar han fort på mig och sedan ställer han sig vid dörren för att han vill gå ut. Det spelar oftast ingen roll om han har varit ensam hemma i 10 minuter eller i 3 timmar...han ska bara ut enligt han...hehehe! I alla fall så såg jag ut som en snögubbe när jag kom hem, det snöar ju som tusan ute och blöt blev jag. När jag och Kenzo skulle gå nedför rampen utanför så halkade jag ju såklart, det var verkligen super halt och livsfarligt att gå på den. Jag ramlade som tur var på sidan så jag slog mig bara på benet, armen och handen. Skrapade upp handen ganska illa....det gör fortfarande jätteont;( Kommer nog att få en del blåmärken imorn! Så nu går jag ut med en VARNING: Gå försiktigt på isen!!!

Ikväll så jobbar Kenneth och det är så tråkigt, men jag kan ju hoppas att Gossip Girl går på tv idag och att det inte var sesongsavslutning sist för då kan jag ju glo på det! Kenzo sover djupt i sin korg nu efter att ha lekt massor med sina leksaker. Nu ska jag ta och göra toast, det var så länge sedan jag gjorde det sist!

Kenzo är klar för att gå ut i snön och kylan;)




Mina örhängen som jag fick av tjejerna på jobbet:) Dom passar ju verkligen inte till dom myskläderna jag skrotar runt i nu så dom får man tänka bort...hehehe!



Snart alla hjärtans dag!

Gomorron!

Nu började det snöa igen....typiskt med tanke på mitt förra inlägg! Igår så blev jag firad på jobbet av mina gulliga arbetskamrater, jag fick tårta och en present av dom! Fick ett par fina örhängen som jag själv tänkt och köpa så det passade ju bra. Kan lägga upp en bild på dom senare ikväll!

Snart är det alla hjärtans dag och det har jag tänkt och fira i år tillsammans med Kenneth såklart. Jag är ledig så då blir det nog god mat och mys! Jag gillar sådana där dagar som är lite lustiga...som alla hjärtans dag, fettisdagen, våffeldagen m.m. Det är lite mysigt med traditioner även om jag inte varit duktig på att fira dom. Men detta året ska det firas, ska äta semlor och våfflor så det bara ryker om det!

Nu är min bästa kompis långt bort i världen....gud vad spännande! Jag är lite nervös eftersom det är min bästa kompis och jag vill ju såklart inte att hon ska råka illa ut så jag går runt med en liten klump i magen. Men jag oroar mig säkert helt i onödan hon har det säkert jättebra där borta! Vill så gärna hälsa på henne men det är ju inte det lättaste precis!

Skriver mer ikväll, nu måste jag gå till jobbet!

Vill gå i dvala idag;)

Idag är en sådan där dag då man bara vill gräva ned sig och gå i dvala precis som björnarna gör om vintern....smarta djur dom där! Det är iskallt och grått ute, har ingen lust att jobba, mina nya kläder väntar på våren och Kenzo är deprimerad och rastlös. Vad vi behöver är en STOR SOL, gröna ängar och semester. Vill vara en björn idag och krypa ner under täcket och se på serier. Fast det bästa hade ändå varit att trilla ned på en grön gräsmatta och känna solen sticka i ansiktet och bara leva! Saknar tygskorna, solglasögonen och dom bruna benen just nu!

VÅR!!!!!!



VÅR!!!




Idag börjar jag jobba halv tre....väldigt kort dag men efter det så ska vi ha möte med jobbet och sedan ska jag och Caroline försöka röra på fläsket lite på gymmet tänkte vi. Bränna bort pizzan som vi kommer hiva i oss på mötet;)
Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sedan ska jag gå till elkjöp och se om jag kan byta min Ipod som jag fick igår till en annan färg. Blått är ju en fin färg men jag skulle vilja ha en grå istället om det finns!

Såhär ser den ut nu! Blev en dålig bild eftersom kameran och andra saker speglar sig i asken!






Födelsedag!

Idag har jag födelsedag och det är ju alltid lite kul;) Min dag började med att jag vaknade klockan 8.30 av byggarbetare som bankade utanför på balkongen. Dom håller på att byta ut alla gamla balkonger till nya och pga detta så blir min sovmorgon förstörd nu framöver:( Efter en förstörd sovmorgon så klädde jag på mig varma kläder och begav mig ut i kylan tillsammans med Kenzo. Vi gick först till mitt jobb en tur och sedan till tåget som skulle ta oss till Skoppum till Kenzos bästa kompis Tinkie! Vi gick en lång promenad i den höga snön och när man är på tur så måste man ju ha en paus med varm choklad oavsett vilket väder det är;)....så vi satte oss ned i snön och drack vår choklad medan hundarna frös i kylan. Vi gick sedan hem till Tinkies matte där vi fortsatte vår fika med små pannkakor och läsk. Hundarna lekte massor ihop och det är så kul att se på dom. Efter en stund med mycket lek så är begge så trötta att dom faller ihop! Nu är vi hemma igen och slappar. Kenzo har somnat på soffan helt utslagen och jag känner mig också ganska trött faktiskt!

Kenzo åker tåg!



Hundarna leker och springer så fort dom kan!



Ett gulligt kort på Kenzo!



Hemma igen!

Nu är jag hemma i Sandefjord igen efter en ganska stressig visit i Sverige! Helgen har gått väldigt fort så det är väldigt skönt att ha ledigt imorn också. Nu sitter jag i morgonrock och mina mystofflor och bara försöker slappna av efter att ha rest så mycket. Det gick väldigt lätt att resa både ner till Göteborg och sedan hem igen. Idag så åkte jag först tåg och sedan flyg från Kastrup till Torp i Sandefjord.....väldigt smidigt men eftersom jag är flygrädd så är det väl sådär att flyga.

Imorn så fyller jag år, blir ingen speciell dag direkt men jag får väl försöka baka en tårta om jag inte är för lat. Tänkte att jag kanske skulle åka iväg och gå promenad med Kenzo och Kenzos kompis Tinkie och hennes matte. Får se om jag orkar sätta mig på ännu ett tåg efter denna reshelgen.

Kenneth och Kenzo ligger i soffan och gosar nu, dom är så söta!

RSS 2.0