Kenzo är redo för vintern!

Jag hittade den perfekta höst/vinter jackan till Kenzo idag! Helt enkel, fodrad, regntät och billig;) Perfekt! Så nu hoppas jag att han slipper frysa i vinter för när det är som kallast på vintern så kan han helt plötsligt bara lägga sig ner på marken och vägra gå längre. Det är som om han säger- jag lägger mig ner här och dör, det är så kallt! Jag tror det är att hans tassar blir förfrusna men jag kan ju inte gå och köpa strumpor till han liksom. Något måtta får det vara....jag hoppas att det värmer lite med denna fina jackan han fått nu!

Nu kan vintern komma säger Kenzo!



Han ser kanske inte så nöjd ut på bilden men jag tror han gillar den!

Slö!

Jag är så slö men har ändå fått tvättat lite och gjort sånt tråkigt! Vi vaknade kl 12.00 idag i panik, Kenneth började jobba 12.30 och det hade ju kännts lite pinsamt att komma för sent pga att han sovit för länge när han börjar så sent. Han tog en supersnabb dusch och åkte på en gång till jobbet...stackaren!!! Jag har inte sovit så länge sedan jag vet inte när senast, jag sov verkligen som en stock och drömde om att jag var med i en tävling där man skulle göra volter ner i en pool. Lite konstigt men det var med massor av folk i den tävlingen som jag gått i skola med förr så det var kul att återse dom i drömmen...hehehe!

Jag hade det jätte mysigt igår kväll med Vivi, vi drack vin och bara satt och pratade hela kvällen! Kenzo tyckte också att det var kul med besök, han fick smaka lite chips av Vivi så han var nog väldigt nöjd!

Imorn ska jag göra några ärenden lite här och var så jag tänkte försöka gå upp tidigt. Vi får se hur det går! Nu ska jag göra mig lite te och mysa framför tvn, jag känner mig konstigt nog trött även om jag sov rekordlänge idag!


Vivi på besök!

Jag får snart besök av Vivi så jag skriver bara lite fort här nu! Jag har bara varit hemma idag, jag har städat och gått promenad med Kenzo. Dagen har gått otroligt fort! Jag och Vivi ska dricka lite vin och bara sitta och prata och slappa! Ska bli trevligt!

Ha en fin lördag!


Lite bus i vårt hus!







 


Skrivkramp!

Idag regnar det ute, en riktigt grå dag! Men det kan ju vara skönt ibland tycker jag, lite mysigt sådär! Jag har haft lite skrivkramp dom senaste dagarna så jag har inte haft någon lust att ägna tid till bloggande!

I Onsdags så gick jag och Kenzo en promenad med Vivi och Lex...en sådan där träningspromenad! Det gick väl ganska bra, lite dramatik i början men efter en stund så lugnade hundarna ner sig! Jag och Vivi pratade om att ses imorn kväll och dricka lite vin hemma hos mig, blir mysigt!

Igår var jag och Kenneth och åt på restaurang Da Vinci med Kenneths familj! Kenneths systers dotter fyllde 15 så vi firade henne där med god mat och sång;)

Idag så har jag inte så mycket planerat mer än att jag kanske ska träna på spenst och städa lite här hemma, får se vad som händer!  Kenzo har fått massor av utslag på kroppen som kliar så han måste gå med en tröja på sig hela dagrna nu för att inte klia sig. Stackaren! Men det är i alla fall bättre äån att gå med en tratt på huvudet, det kan han nog hålla med om tror jag!


Vitaminos!

Oj, vad mätt jag är...fortfarande!!! Jag lagade mat idag pluss efterrätt, det blev jättegott men väldigt mättande! Jag gjorde potatisgratäng, qournfiléer, ungsbakade grönsaker och en sallad.....efterrätten  blev kladdkaka med grädde! Jag ville vara lite gullig och laga mat till min sambo, något som jag tror han uppskattade!

Vi fick aldrig målat idag eftersom det skulle regna, lite typiskt när man väl kommit igång! Istället så åkte vi till skogen till ett ställe där det finns massor av vikingagravar, där vimlade det som vanligt av tyskar. Dom är väldigt fascinerade av dessa vikingagravar! Det var i alla fall jätte mysigt att gå promenad där, så lugnt och skönt i skogen! Efter promenaden så drog vi in till stan till "gunillas hälsokost", där inhandlade jag lite vitaminer! Tänkte bunkra upp med lite vitaminer nu när hösten närmar sig. Jag måste verkligen hålla koll på att jag får i mig alla vitaminer som jag behöver för att hålla mig pigg och glad i höst och vinter!

´

Nu ska jag gå ut med lillplutt och sedan ta en dusch, det är slitsamt att vara husmor...hehehe!

Nam nam nam!!!



Ja, det smakade lika gott som det ser ut! Mmmmm!!!!

Målarmästaren!

Målarmästaren, that´s me! Jag har målat idag och varit duktig! Det ska fortfarande målas ett eller två lager till men det är skönt att ha kommit igång. Det är utsidan av fönstrena som vi målar nu, så vi står på balkongen och kladdar med färgen!
Imorse så åkte vi till Tönsberg en runda och kom väl hem någon gång vid tre och då började vi måla. Så det har inte hänt så mycket annat idag. Nu sitter Kenneth och kollar på en fotbollsmatch, så jag får hitta på andra saker i två timmar. Jag tycker det är ganska tråkigt att se på dom där matcherna så jag gör hellre något annat roligare, som att sitta framför datorn och skriva t ex ;)



Mat och sånt!

Söndag söndag! Ja, dagen så här långt har varit bra förutom huvudvärken jag vaknade med, den gillar att reta mig om dagarna så jag börjar fundera på om det är en orsak till detta. Kanske jag dricker för lite?

Min sambo lagade precis soppa av det lilla vi hade i kylskåpet, den blev rätt go faktiskt. Det var väl någon form av tomatsoppa med lite blandade grönsaker i. Det är tur att jag har honom som ser till att vi får riktig mat i oss, jag kan vara rätt dålig på den fronten. Om jag är hungrig så har jag inget tålamod till att stå länge och laga mat, jag blir grinig och svimfärdig om jag inte får i mig mat när jag är hungrig. Det brukar sluta med knäckebröd med ost när jag är hemma. Men om jag planerar matlagningen innan jag blir hungrig så går det bra och då gör jag riktig mat. Det är också viktigt att kylskåpet innehåller det jag behöver annars kan det lätt sluta med något väldigt simpelt. Ja, affären ligger nära och man skulle väl kunna handla men när jag handlar så blir det ofta mer än vad jag tänkt. Så den fällan försöker jag undvika, bättre att storhandla istället!



Jag måste ge mig själv en klapp på axeln för att jag nästan aldrig äter "fast food" i alla fall. Kanske beror på att jag är vegetarian och att jag alltid tänker på att äta sund mat. Men i alla fall så lockar inte "fast food" mig ett dugg, jag tycker inte att det är gott utan mest äcklande faktiskt. Det händer (men väldigt sällan) att vi köper take away från kina restauranger eller pizza från pizzerian men det är som sagt väldigt sällan! Brukar också få väldigt ont i magen av sådan mat...man kan ju undra varför?....bläää!

Nähä, nu ska jag sluta pladdra! Grattis till Andreas Torkildsen till guldet i spjutkastning! Bra jobbat Norge;)




Min söndag så här långt!














Fantasilös idag!

Jag skulle bara ge ifrån mig ett livstecken här...hehehe! Jag bestämde mig för att gå i dvala i morse så det gjorde jag. Nu ska jag gå sista promenaden med Kenzo och sedan kanske se en film eller något. Kenneth har varit borta sedan tidigt imorse och kommer nog inte hem förrän sent ikväll. Lite tråkigt! Jag hade glömt att han skulle bort idag...eller han påminde mig igår kväll! Så dagen har varit ganska seg faktiskt eftersom jag inte direkt haft några andra planer än att hitta på något med honom. Jaja, så kan det gå när man är lite senil som jag!

Nä, jag har inte så mycket att komma med just nu. Känner mig inte så inspirerande idag så jag tänker bara önska en fin kväll / natt helt enkelt!

Nighty!

Hundträning!

Oj, är klockan så mycket....vad galet!

Idag åkte vi ut med båten till en ö som vi brukar åka till nu på hösten. Det är inga folk där så då får Kenzo sprungit av sig ordentligt! Det är så skönt att komma ut och låta Kenzo vara lös!

Sedan åkte vi hem och lagade mat...eller Kenneth lagade mat och jag tittade mest på. Gott blev det i alla fall!
 
Efter maten fick jag lite brått, jag skulle träffa Vivi och hennes hund Lex uppe vid ankdammen. Vi gick en promenad och tränade våra hundar att gå bredvid varandra i koppel utan att bli arga eller gå bananas på varandra. Dom är lite fiender från förr så det är perfekt att träna att gå bredvid utan att dom får hälsa. Båda våra hundar har blivit osäkra på andra hundar och kan därmed uppträda väldigt arga när man kommer i ett möte med en annan hund. Därför så bestämde vi att vi ska gå lite promenader då och då för att träna och vänja dom vid varandra bara genom att gå promenader ihop. Sedan så är det ju väldigt trevligt att prata med Vivi samtidigt och motion behöver man ju alltid, så detta är bra för alla!

Tummen upp för en bra dag!


Resultatet...

...av mitt valnötsbröd blev det här:



Är väldigt nöjd med utseendet i alla fall....hmmm...nu hoppas jag bara att det smakar gott också!

Jag och Kenzo bakar bröd!

Ja, ni läste rätt...jag bakar bröd och Kenzo tittar väl mest på. Jag måste erkänna att det är första gången jag ger mig på att baka bröd själv. Vet inte varför jag aldrig gjort det innan, kanske pga lång jäsningstid och sånt där. Det krävs ju lite planering när man ska baka bröd. Jag provar ett som verkar lätt....Valnötsbröd! Nu ska det snart in i ugnen efter att ha jäst i evigheter och blir nu detta misslyckat så vore det väldigt tråkigt!



Jag tror inte att det kommer se ut som på bilden men det återstår att se!



Min medhjälpare!

Städtorsdag och skolrekord!

Goddag!

Idag är det städning som gäller, jag ska brottas med dammsugaren och göra det skinande rent ;) Jättetråkigt men behövligt! Just nu sitter jag och kollar på friidrotts VM och det ser ju inte ut att gå så där väldigt bra för svenskarna, attans!
När jag gick i lågstadiet så hade jag skolrekord i höjdhopp...hahaha! Jag var den längsta tjejen i klassen och var ganska duktig i idrott så jag var så stolt när jag slog skolrekord. Jag tror även att jag var duktig i längdhopp men jag kommer inte ihåg om jag slog något rekord där....stolt var jag i alla fall!

Jag var en riktig pojkflicka när jag var liten, klädde mig lite grabbigt, klippte håret kort, spelade fotboll på rasterna med grabbarna. Lite lustigt, jag ville nog vara annorlunda och jag hatade att vara flickig. Jag lekte med barbiedockor men tyckte att det var ganska töntigt och gjorde det mest för att mina kompisar gjorde det. Jag provade på ganska mycket olika fritidsaktiviteter....stackars mamma som fick köra runt mig på allt det där. Jag provade på dans (jazz, hip hop och bugg), basket, pingis och fotboll. Tänk vad mycket man orkade när man var liten, den energin skulle jag vilja ha idag när jag ska städa!

Nähä nu måste jag ha i mig frukost, känner mig nästan svimfärdig!



Bilden är från google!


"Läsväder"

Hello!
Jag gick väl upp kvart i åtta idag eftersom jag skulle till tönsberg vid halv tio, så jag var uppe ganska tidigt i alla fall. Efter att ha varit i Tönsberg så åkte jag hem och duschade, åt lite och sedan var det dags att hämta Kenneth på jobbet. Jag och Carro hade bestämt date igår så han körde mig direkt till henne efter jobbet. Jag och Carro hade det jätte mysigt, vi fikade, pratade och var ute och gick en promenad med Jesper. Gud vad han har växt sedan jag såg han sist!!! Han är helt underbar den fina lilla skapningen!



Jag fick låna lite böcker av Carro som jag ska börja läsa nu, måste bara få lite läsinspiration först bara. Tror den inspirationen kommer nu till hösten när det blir "läsväder". Det ska helst regna eller vara kallt och mulet ute, är det sol så kan jag inte läsa för då vill jag bara ut. Många läser ju på kvällarna innan man ska sova men jag somnar efter första sidan i boken när jag försöker det. Så dagen passar väl bäst för mig, men jag ska ändå försöka läsa innan jag somnar på kvällen. Om det är en riktigt bra bok så borde jag inte somna!


New bag!



199:- Lindex

Lillkillen som liten!



Hittade denna söta bilden precis!

Bloggen och dagen!

Jag är lite seg på uppdateringsfronten nu för tiden, men det är jag med mening. Vill inte att datorn ska ta upp för mycket av min tid, vill inte att det ska bli ett måste liksom. Jag bloggar mest för min egen skull, kul att skriva dagbok varje dag! Sedan kan ju vänner och familj läsa om vad jag har för mig här i Norge om dagarna när man inte hörs så ofta! Jag älskar att skriva, så det har blivit en liten hobby det här, men som sagt så tror jag inte att det är nyttigt att låsa sig framför datorn för mycket. Så nu skriver jag bara när jag känner för det och inte för att jag känner att jag måste, detta kan ju då resultera i lite mindre inlägg men kanske längre när jag väl skriver!

Har inte gjort så mycket mer än gått i hjertås-skogen med Kenneth och Kenzo idag. Vi låg länge och slöade framför repriser på tvn innan vi lyckades ta steget utanför dörren. Jag lekte lite husmor i morse och lagade scones som vi hade till frukost, jag är så duktig ibland alltså!

Nu är Kenneth på fotbollsmatch och jag sitter och ugglar här framför datorn efter att ha blivit proppmätt av maten jag lagade precis. Tänkte att jag skulle fortsätta på mitt tröjprojekt till Kenzo nu....jag har en liten känsla av att jag kommer misslyckas med detta men jag har ändå bestämt mig för att göra färdigt den!


Riktigt rolig faktiskt!


Jag såg denna igår och den var faktiskt riktigt rolig, den var mer komisk än vad jag trodde! Hon är ju bara för söt!


Regnet det bara öser ner!

Ja, det blir nog film och godis ikväll efter en god middag. Det regnar en hel del så man vill helst hålla sig inomhus! Vi har varit och kollat på två hus idag, mest bara för att titta och kolla vad man får för pengarna nu efter sommaren! Vi var även en kort tur nere i stan där Kenneth fick i sig lite frukost. Vi gick med Kenzo runt i stan och tränade han bland mycket folk, det gick väldigt bra!

Det känns som om hösten är här och jag välkomnar den med öppna armar, jag gillar att dra fram alla mysiga koftor, dricka te och varm choklad på kvällarna, gå promenader i skogen när löven ändrar färger, gå på caféer m.m. Många tycker att hösten är trist och grå men jag tycker tvärtom, jag blir inspirerad! I love it! Men man ska ju inte se bort ifrån att det kommer en till värmebölja snart och det gör ju inget det heller!












Full rulle!

Vi satte oss i bilen idag och åkte till ett naturreservat som heter Mölen. Det ligger i närheten av där fartyget som spillde ut oljan gick på grund. Vi tror vi såg fartyget rätt över fjorden, dom har inte tagit bort det än men ska nog göra det på måndag. Det var avspärrat överallt, man fick inte gå ner till vattnet eftersom det var olja där. Det var stora båtar som samlade upp olja och folk från röda korset var där och jobbade. Jag hoppas verkligen att dom får samlat upp all oljan och att naturen blir återställd, tråkigt om allt det vackra förstörs. Tanken på alla djur som blivit indränkta i den hemska oljan gör mig ledsen men dom jobbar ju med att tvätta alla fåglar så man får bara hoppas att så många som möjligt klarar sig oskadda!









Det var ett väldigt fint ställe, det låg vikingagravar överallt så det var mycket stenar där. Kenneth berättade att flyttfåglar gärna kommer dit och vilar innan dom flyger vidare. Det är liksom ett rastställe för alla fåglar....lite gulligt! Det finns  även många huggromar där fick jag reda på efteråt, då fick jag en klump i magen! När det blåser storm ska det visst vara en naturupplevelse att befinna sig på detta stället, det blir enorma vågor och det blåser nog rätt så bra där ute kan jag tänka mig!













Efter den lilla utflykten åkte vi till stan en sväng och åt äcklig italiensk glass, den smakade inte alls gott så halva åkte i soporna faktiskt. Vi besökte sedan Kenneths mamma på hennes jobb och körde henne hem, vi grillade och drack kaffe hemma hos henne. Vi kom nästan precis hem så det har varit full rulle hela dagen, en väldigt mysig dag!



Så trött när husse var inne och handlade!


Härlig dag!

Visst är det härligt ute idag? Eller är det bara här i Sandefjord som solen skiner tro? Jag blev på så gott humör när jag gick ut, very nice!

Igår så gick halva dagen åt att åka fram och tillbaks till Tönsberg och resten av dagen var jag bara hemma. Jag lagade mumsig mat och myste i soffan bara! Jag fick ett ryck senare på kvällen och började sticka en tröja till Kenzo. Han fryser ju en del på vintern så jag tänkte att jag kunde göra en stickad polotröja till honom. Han kommer bli så fin.,...hehehe!!! Jag är nybörjare när det gäller stickning och sånt så jag gör det så enkelt som möjligt för mig, jag gör delar som jag sedan sätter ihop liksom!





Dålig bild...jag vet men ni ser i alla fall tanken!




Hemma in das fjord!

Jag sov så jäkla gott i natt och i morse, jag kunde sovit hela förmiddagen om inte klockan hade väckt mig klockan 10.00. Resan igår gick bra och båtresan fort för en gångs skull! Jag satt i hundrummet med Kenzo och passade samtidigt en annans hund där uppe medan hon åt nere i restaurangen. Hon gav mig en toblerone som tack så det var ju gulligt! Idag ska jag ner till stan och fixa med lite papper och sånt och sedan ska jag iväg till Tönsberg. Jag kan inte säga vad jag ska göra där eftersom det är alldeles för personligt men jag hoppas att det går bra. Jag är lite nervös!

Just nu ligger Kenzo och sover under sin favoritfilt, Kenneth duschar och jag dricker mitt kaffe!

See ya later!

Hemfärd idag!

Idag åker vi hem och det känns lite tråkigt, men skönt att Kenneth har semester ett litet tag till i alla fall! Vi ska ta färjan som går klockan åtta ikväll så vi kan ta det ganska lugnt idag, det tar väl ca 2,5 - 3 timmar upp till Strömstad. Vi brukar handla mat på vägen också, man tjänar verkligen på att handla basvaror i Sverige!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja packa ihop alla grejer!


En liten utflykt!

Hej och god kväll! Vi kom precis hem från Varberg efter att ha varit där och hälsat på min lillebror. Vi beställde pizza, fikade och åkte iväg till träslövsläge och köpte glass! Jag är så MÄTT!!!!!



Kenzo åker bil!



Glass!!! Det har blivit en liten tradition att åka hit och äta glass varje år!



Kenzo fick också smaka på glassen!

Denna veckan har gått så fort och det känns som om vi har haft fullt upp även om vi tagit det lugnt. Jag skulle hinna med så mycket men veckan gick alltför fort som sagt och imorgon åker vi hem igen!



Här är kantarellerna vi hittade igår! Nu vet vi vart vi ska leta nästa gång :)

Ha en bra kväll!

 


Slappdag!

Vi har inte gjort något jätte spännande mer än att vi plockat kantareller och lingon i skogen. Vi hittade rätt mycket av både svampen och bären, så det var lite kul! När man är på landet så får man ta vara på tiden och göra sånt som man inte gör så mycket av hemma....som att plocka svamp tex ;) Det är ju ganska långt till stan och sånt, något som kan vara ganska skönt! Man behöver komma ifrån sånt ibland och andas!

Nu ska vi äta kvällsmat så jag får stänga av denna maskinen nu! Hej så länge!

hej och hå!

Jag är seg, jag sitter med min kaffekopp och bara gäspar idag! Igår kväll så såg vi på film " No country for old men" tror jag den hette! Den var SEG! Ingen Sophie film direkt!

Försöker komma på något att göra idag men hjärnan är ganska tom för tillfället, mamma tycker att vi ska måla huset....hon passar på nu när vi är hemma ;)

Vi har blivit så bortskämda, fått lagad mat varje dag. Vi har redan ätit upp oss för vintern känns det som, vi slipper frysa i år...hehehe! Skönt att komma hem ibland alltså och bli lite bortskämd!

Helgen var jättebra, vi seglade i två dagar och bara hade det skönt. Jag tyckte det var ganska kul att segla även om jag inte riktigt hade koll på hur man gjorde. Men jag lärde mig en hel del i alla fall så det var nyttigt! Det är ju en speciell känsla att ta sig fram enbart av vinden, en frihetskänsla liksom! Fint väder hade vi ju också så det var perfekt!

Nähä, nu får jag ta tag i mig själv och vakna till liv.......

Hörs senare!

Bilder från seglingen!



Kenneth riggar seglen!



Jag har ansvar för rodret ;)







Pappa relaxar!



Vi också!







Tillbaka från segelturen!




Segling!

Nu är jag hos pappa, vi kom hit igår men jag har inte haft lust att sitta vid datorn så mycket i detta fina vädret så bloggen har fått vänta!

Vi var ute och seglade igår och det var första gången för mig, det var väldigt mysigt! Jag fick styra båten och ha lite ansvar ibland, något som i vissa stunder var lite läskigt....speciellt när det helt plötsligt började blåsa mer. Det var inte så mycket vind igår så vi slappade mest på båten, testade olika segel m.m. Jag har tagit MASSOR av bilder men lägger inte upp dom förrän imorn!

Jag tror att vi ska ut med segelbåten idag också ifall det blåser nog med vind, men om inte så vet jag inte vad vi ska göra! Men ut ska vi i alla fall!




Fiskelycka!

Grabbarna här var ute och fiskade innan och fick en stor gädda på kroken! Jag var med i båten och tog lite bilder och tyckte att dom skulle släppa den stackars gäddan igen. Dom släppte han och han fick simma ner i djupet igen!


















Lite blåbärsplockning m.m.

Idag är det ganska soligt även om solen gömmer sig bakom molnen lite då och då, det är i alla fall sommarväder och varmt! Skönt!!! Idag har vi bara varit här hemma, jag orkar inte åka någonstans efter allt resande igår och imorn ska vi ju åka till pappa så det är skönt att bara vara hemma och inte göra så mycket!

Vi har kört moped på grusvägarna, det är ganska kul för det känns som det går så fort på dom här små och svängiga vägarna. Känner mig som 15 igen...hehehe!

Vi blev lite rastlösa innan så då tog vi en korg och gick ut i skogen och plockade blåbär. Det blev en del men det tar ju så lång tid att plocka för hand så vi gav tillslut upp. Det blev i alla fall så pass många så att vi kan ha dom till lite glass senare när vi ska fika....det blir smarrigt!






Framme!

Vi kom fram vid tre-tiden och vi har redan grillat och ätit oss mätta! Det är alltid lika skönt att komma ut på landet, så lungt och skönt! Det ska vara fint väder nu så då får man äntligen njuta av sommaren i några dagar! På fredag åker vi till min pappa som bor vid gränsen till Skåne, vi hoppas på att kunna segla när vi är där. Jag har aldrig gjort det så det vore så kul att prova! Pappa köpte en liten segelbåt för inte så länge sedan så det ska bli kul att se om han har lärt sig något ;)

Nu ska vi nog bara ta det lugnt och slappa, man blir ju alltid lite seg efter att rest. Det tar ju ändå 6 timmar att åka hit och dom sista milen är alltid så sega!!!




Imorn drar vi....

...till Sverige! Ska besöka både mamma och pappa och blir borta i en vecka! Har inga direkt planer på vad vi ska hitta på utan det får bara bli spontant! Jag har haft åtminstonde halva dagen på mig att packa och nu sitter jag här halv tolv och försöker hitta fram allt jag ska ha med mig, det fungerar dåligt! Jag är så trött och vill bara gå och lägga mig men eftersom vi ska åka tidigt imorn så måste jag packa klart allt nu! Typiskt mig att vara ute i sista sekund men jag hatar att packa, det är så tråkigt!!!

Kolla vad min kära sambo gjorde innan idag, smarrigt va?


Nya fina gaddar;)

Kenzo är så trött nu, tror han fortfarande är lite drogad från narkosen! Allt har gått bra, men dom sa att han var väldigt rädd och det förstår man ju! Men han åt precis upp sin mat pluss en torkad korv som han fick av mig så han mår bra, men är som sagt väldigt trött och förvirrad! Nu har han fina och vita tänder, all tandsten är borta så nu slipper man oroa sig för infektioner i tandköttet i alla fall. Nu ska jag vara jätte duktig på att borsta hans tänder och jag ska göra det så noga jag kan även om det är lite svårt att komma åt alla tänder.....speciellt längst in i munnen!



En mycket trött hund!


Kenzo hos veterinären!

Min lilla plutt är hos veterinären nu, han ska ta bort tandsten! Jag trodde att jag skulle få vara med när dom söver ner honom men det skulle dom visst fixa själva. Han fick lägga sig i en läskig bur som han var livrädd för eftersom den var så högt uppe, där skulle han ligga tills det var hans tur! Jag fick så ont i hjärtat av att lämna honom där och jag varnade dom att han är osäker på främmande så vi får se hur det går när dom ska ta ut han från buren och söva honom. Han kommer bli så rädd när det kommer främmande och tar honom och sedan sätter en spruta i honom.....stackaren!!! Kanske jag överreagerar men jag känner honom och vet hur osäker han är på allt! Men jag försöker övertyga mig själv om att dom gör sånt här varje dag och att det finns hundar som säkert är tusen gånger värre och att dom vet precis vad dom gör! Jag vill ju liksom inte att dom ska skrämma honom så att han blir livrädd för veterinärer, det är ju inte sista gången vi kommer åka dit! Jaja, jag får hålla tummarna och hoppas det går bra, han kommer ju vara jättetrött när jag hämtar honom så då slipper han vara stressad, han kanske till och med glömmer det som hände innan narkosen! Efter att han nu fått fina tänder så ska jag verkligen borsta dom varje dag på honom så att han slipper gå igenom den proceduren igen! Tänkte att jag skulle åka och köpa lite ben och grejer till honom nu som han kan smaska på ikväll!


Jag ger er en uppdatering på hur det har gått senare!


Aj aj aj!!!

Jag har ont i huvudet och det har jag haft konstant i en vecka nu, varje dag! Vet inte vad det beror på men tror kanske att det är vädret/lågtrycket som är orsaken. Jag brukar vara känslig mot det! Kenneth skrattar bara när jag säger det men jag vet att mormor också var känslig när det var lågtryck....men hon fick värk i kroppen också och det får som tur är inte jag! Just nu regnar det massor ute, får lite höstkänsla faktiskt!

Vi har en mysdag idag där vi bara myser i soffan! Vi har precis sett den animerade disney filmen "WALLE"....så söt!!! Jag trodde att jag växt ifrån sådana filmer men ack nej, så fel man kan ha!


Grattis Helle!

Grattis till Helle och Fredrik som fick en liten flicka idag!!! Hennes blogg hittar ni här! 

Sunday....

















Nattugglan Sophie!

Ja, men tänka sig att jag är vaken! Det är inte varje dag jag sitter uppe till sent på natten och är pigg som en mört, nästan aldrig faktiskt....förutom när man är ute och härjar då så klart! Jag gillar inte att vara uppe på natten, därför skulle jag aldrig kunna ha ett nattjobb. Jag provade att jobba natt några gånger när jag var 19 men jag var helt förstörd efteråt, det kändes onaturligt och jag mådde inte alls bra av det. Men det var kul att testa och se hur det var, jag fick ju också lärt mig att det inte passar mig och min dygnsrytm så bra;) Jag är en dagsmänniska...alltså en A människa....eller är det B man är då?...jaja,jag kommer inte ihåg...whatever!
Ho ho....ho ho....


Min kompis Helle är på sjukhuset och väntar på att hennes barn ska komma till världen, hon vet inte om det blir en pojke eller flicka så det är ju bara såååååå spännande!!! Hon skrev på facebook för 2 timmar sedan och då hade hon ganska ont så nu kanske det är igång...eller kanske hon redan har blivit mamma? Jag håller tummarna för att allt går bra med henne just nu, fina Helle!

Nu får jag väl kanske försöka sova....klockan blev plötsligt väldigt mycket!






Lörrrrrdag!

Det var ganska fint väder idag så vi drog först till havet där vi gick upp på ett berg och kollade på utsikten och efter det åkte vi in till stan. Kenneth köpte mjukglass och jag en solo sedan tittade vi lite på handbollsturneringen som pågick mitt på torget. Dom hade lagt massa sand på gatan och satt upp mål och grejer!







Nu sitter jag och kollar på sommarkrysset på tv4 och dricker kaffe. Kenneth träffar killarna nere i stan så dom ska väl festa lite idag! Jag har inte alls lust att partaja idag, så jag tar det bara lugnt ikväll tilsammans med dom sista avsnitten av "Dirty Sexy Money" (säsong ett). Ha en bra Lörrrrrdag:)


RSS 2.0