Full rulle!

Vi satte oss i bilen idag och åkte till ett naturreservat som heter Mölen. Det ligger i närheten av där fartyget som spillde ut oljan gick på grund. Vi tror vi såg fartyget rätt över fjorden, dom har inte tagit bort det än men ska nog göra det på måndag. Det var avspärrat överallt, man fick inte gå ner till vattnet eftersom det var olja där. Det var stora båtar som samlade upp olja och folk från röda korset var där och jobbade. Jag hoppas verkligen att dom får samlat upp all oljan och att naturen blir återställd, tråkigt om allt det vackra förstörs. Tanken på alla djur som blivit indränkta i den hemska oljan gör mig ledsen men dom jobbar ju med att tvätta alla fåglar så man får bara hoppas att så många som möjligt klarar sig oskadda!









Det var ett väldigt fint ställe, det låg vikingagravar överallt så det var mycket stenar där. Kenneth berättade att flyttfåglar gärna kommer dit och vilar innan dom flyger vidare. Det är liksom ett rastställe för alla fåglar....lite gulligt! Det finns  även många huggromar där fick jag reda på efteråt, då fick jag en klump i magen! När det blåser storm ska det visst vara en naturupplevelse att befinna sig på detta stället, det blir enorma vågor och det blåser nog rätt så bra där ute kan jag tänka mig!













Efter den lilla utflykten åkte vi till stan en sväng och åt äcklig italiensk glass, den smakade inte alls gott så halva åkte i soporna faktiskt. Vi besökte sedan Kenneths mamma på hennes jobb och körde henne hem, vi grillade och drack kaffe hemma hos henne. Vi kom nästan precis hem så det har varit full rulle hela dagen, en väldigt mysig dag!



Så trött när husse var inne och handlade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0