Varmt som tusan och havsvargar i havet!

Här kommer en liten kort uppdatering från Thailand, svårt med internet som säkert många vet men jag ska försköka få till några inlägg tiden jag är här.

Resan hit gick jättebra, kan väl inte få det bättre om man säger så. Det var stor skillnad på buissnes class och vanlig klass märkte ju jag direkt! Jag sov åtminstonde 5 timmar så resan gick fort! Stor benplats, champagne, fick allt man pekade på och hade det bara skönt!

Vi mötte Sanna på flygplatsen och det blev tårar och kramar då så klart, vi hade till och med gjort en fin skylt som vi höll upp:) Det var så skönt att se henne igen!

Vi åkte taxi från flygplatsen till Hua Hin som tog ca 3 timmar, vi var ganska rädda i bilen pga att dom kör som galningar här....men vi överlevde som ni säkert märker! Det första man kände när man kom ut var ju värmen...det är extremt varmt här och man kan inte vara så mycket i solen! Vi har solfaktor 50 på oss nu i början!

Idag har vi badat i havet för första gången och det var ju så underbart....det svalkade inte så mycket men det var skönt att bara ligga och flyta. Kenneth och pappa skrämde upp mig och Sanna och sa att det fanns havsvargar i vattnet, dom vill bara retas för att vi är så paranoida hela tiden för allt!

Sedan så besökte vi ett aptempel där det kryllade av apor, kan ju erkänna att jag var ganska rädd faktiskt! Det var så många apor och en apa lyckades även sno min vattenflaska som han drack upp. Han visste till och med hur man fick av korken...den lilla rackaren!

Resten av dagen har mest gått åt till god mat, lite slapping och kollat på marknaden! Sanna köpte en T-shirt där det stod "little miss bossy" och en fotlänk med jordgubbar på! Så sött så!

Nu i veckan ska vi väl försöka hitta lite vattensporter som vi kan roa oss med och vi tänkte kanske investera en luftmadrass som man kan ligga i vattnet på.....man orkar inte ligga på stranden i denna värmen!

Hoppas ni alla har det bra där hemma! Ni har väl fint väder nu?

Här kommer lite bilder:



På planet!



Lustig sovmask!



Ska byta om från varma kläder till sköna shorts och T-shirt!



Väntar på Sanna!



Kramkalas!



Kollar in beachen!



Apan har precis snott min vattenflaska när vi skulle posera framför kameran!



Knäppis apa!





Härligt med strand! Så här glada var vi!



Glada som sagt :)

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej Sophie! Så roligt att se dig o Sanna tillsammans i Hua Hin. Vi är så glada att du o Kenneth kunde åka till Thailand för att träffa henne. Ska nog inte säga mer för då blir väl Sanna irriterad på hönsföräldrarna...Ha det nu riktigt bra!!! Katarina o Roger

2009-04-25 @ 08:44:06
Postat av: Kristin

Så moro å kunne følge deg på Thailandferien gjennom bloggen din! Ser supert ut! Ha det flott og kos dere masse!!!

Hilsen fra Kristin

2009-04-25 @ 09:25:34
URL: http://www.123hjemmeside.no/tinkie
Postat av: Mrs Mohn

ÅÅÅH,Gumman va skønt det ser ut!det hær førtjænar du verkligen!hær hemma e allt bra!solen skiner och det kænns som att sommaren e hær!=) har planterat rosenbuskar och fixat ute på våran lilla "veranda" så nu ska ja lægga mig dær med en frappe och sola sola sola och sen ska vi ut på byn ikvæll!=) har fått jobb førresten...men det pratar vi om nær du kommer hem!saknar dig,søta rara dig!PUSS från carro aka Mrs Mohn

2009-04-25 @ 10:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0