Tankar om olika viktiga saker!

Idag är jag ledig och nu har jag och Kenzo precis ätit frukost. Dagen kommer att innehålla att gå på husvisningar, kanske ta en kaffe med Carro och höra på jazz, tvätta kläder och städa lite och mysa med mina två killar här hemma!

Glöm inte att släcka ljuset ikväll mellan 20.30-21.30....det finns verkligen massor av smågrejer man kan göra för att förbättra miljön varje dag. Jag vill vara duktig och tänka på miljön men jag vet att jag kan vara väldigt slarvig ofta och tex låta tvn stå på medan jag grejar med annat, duscha onödigt länge, ta en påse när jag shoppat mat eller något annat istället för att alltid ha med mig en egen, ber Kenneth att hämta mig på jobbet när jag kan gå osv.....smågrejer liksom. Ska försöka bli duktigare på detta! Det jag är väldigt duktig på det är att sortera soporna....inte allt kanske men mycket i alla fall!

Såg precis på nyheterna ang det här med att många har hittat glas i kronfågels frysta kycklingar, jag hoppas ju så klart att ingen någonsin köper kycklig därifrån igen och att hela skiten läggs ned. Blev så äcklad när jag hörde att dom skickat tillbaka/ tagit bort flera ton med kyckling. Det gick verkligen upp för mig hur många djur som föds upp och mördas varje dag för människans skull....jävligt äckligt och jag blir så ledsen!!! Jag är väldigt stolt över att vara vegetarian och för att jag inte stödjer köttindustrin men jag önskar bara att fler tänker så.Tänk om man kunde minska detta, jag antar att mycket kött bara slängs också när det har gått ut på datum. Så jäkla onödigt!!! Om man inte vill bli vegetarian så kan man väl i alla fall tänka sig om och kanske inte äta kött varje dag och jag tror det gör skillnad om varje person minskade sitt köttintag. Det finns massor annat att äta, man mår bara bra av att variera sin kost med lite nyttigt istället!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0