Myspys på café i trist väder!

Det är verkligen gummistövels väder idag alltså, men så smart var ju inte jag när jag gick ner till stan....fy vad blöt jag blev om strumporna!!! Jag mötte Marte på Café 1etage idag, hon kom 40 minuter för sent pga av vädret men det gjorde ingenting för Carina som jag känner jobbade så då pratade jag med henne lite under tiden jag väntade. Jag jobbade på 1etage innan jag började jobba på Gina och då jobbade jag och Carina ihop så vi känner varandra gott! När väl Marte kom så beställde vi god mat och kaffe och sedan så satt vi och pratade om allt....har ju lite att ta igen efter att inte ha umgåts på ett halvt år nästan! Det var verkligen jättemysigt att se henne igen och jag hoppas vi kan träffas oftare i framtiden! Love u!



Fikade med Marte idag!

När jag ändå var nere i stan så fick jag handlat lite frukost tills imorn samt lite godis för ikväll...hade en godisfri lördag igår så då är det lov;) Resten av dagen kommer väl att innehålla lite städning, mys framför tvn (repriser) samt matlagning och bus med Kenzo. Måste ju få ur han lite energi nu när det är så dåligt väder och vi inte kan springa runt i skogen. Jag försöker vara kreativ och ge han uppgifter som han ska göra. Ber han bära tvätt (strumpor och sånt), gömmer godis som han kan leta upp osv!



Kenzo igår kväll, han var klar för att sova;)

Nu tittade faktiskt solen förbi för ett ögonblick...det finns hopp! Imorse så regande det och blåste massor:(:( Kenzo tycker inte om allt vatten på vägarna, det är säkert iskallt för hans små tassar att traska runt i det! Nähä, nu får jag sätta igång dammsugaren *gäsp*.



Snön smälter nu och blir till blaskväder....på med gummistövlar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0